viernes, 14 de junio de 2013

EL BIPARTIT FA QUE LA DEFENSA DE L'ALCALDIA DE JUAN LA PAGUEN TOTS ELS VEÏNS I JA S'HAN GASTAT 7.200 EUROS EN L'INFORME QUE VA LLEGIR CANET EL DIA DE LA MOCIÓ

La defensa d’aferrar-se a la cadira de l’alcaldia per part del senyor Juan la pagarem tots els vallers amb els nostres diners.
Hui llegim en la premsa que Jordi Juan ha confirmat que l’ajuntament serà el qui es persone en el juí per la moció de censura. I que vol dir açò? Vol dir que el PP i Karina Vercher han plantejat un recurs a la decisió de Canet de paralitzar el ple de la moció de censura.
L’oposició anirà als tribunal per reclamar que la decisió de Canet no atén a l’ordre jurídic. Vos recordem que l’advocat serà l’exregidor socialista Pepe Elena. El PP i Karina pagaran de la seua butxaca la defensa de l’opció que ells consideren.
Però en front d’ells tenim al Bipartit, que no pagarà de la seua butxaca la seua defensa per seguir en el poder. L’alcalde ha anunciat que eixa defensa de l’opció del Bipartit la pagaran els veïns, perquè serà l’ajuntament qui es persone en este juí. Vaja, que el senyor alcalde tira amb pólvora de rei, però amb diners de tots.
I no hauria de pagar-se el Bloc i el PSOE la seua defensa? Tan progres que són, però encara consenteixen que pague el poble la defensa de la seua poltrona?
Qui vullga peixet que es banye el culet i en el ca de la moció cadascú hauria de pagar-se el seu cas. Així ho fa el PP i Karina, però no el Bipartit. Tots són regidors per igual de Tavernes i haurien de tindre els mateixos drets, però ja es veu que no. El Bipartit xuplarà del pot de tots els veïns i l’oposició pagarà de la seua butxaca la seua defensa. Per a nosaltres s’ha de fer el que està fent el PP i Karina i no el Bipartit. Cadascú que pague lo seu amb els seus diners.
Més indignant és encara saber que l’informe que va llegir Canet per a justificar la seua decisió contra les mesures cautelars del contenciós administratiu, ha sigut pagat per l’ajuntament.
Segons ens han dit fons no oficials, perquè el Bipartit no conta res que no li convinga, l’informe ha costat 7.200 euros!.
Juan i els seus socis de govern minoritari han tornat a fer ús dels diners municipals per a defensar la seua cadira d’alcalde i s’han gastat 7.200 euros de tots els veïns pagant-li a un jurista que ha fet un informe a mida destacant el que interessava al govern i oblidant tota la veritat sobre la moció.
Amb 7.200 euros es podrien recuperar les ajudes als clubs o incrementar les ajudes a ONG, o obrir el viver d’empreses, o obrir el parking tots els dies i nos sols com ara que el parking està obert només que de matí.
Però que són 7.200 euros pel Bipartit si l’alcade i el d’hisenda ja ens costen això en un mes entre els dos.
Pensem que no hi ha dret a que Juan i els seus es defensen amb diners de tots, que ho paguen de la seua butxaca!.



14 comentarios:

  1. Hi han diners per el que volen, i mentres la contribució, guals i altres pujant. Els jardins abandonats. Retallades a treballadors mil euristes. etc, etc.

    ResponderEliminar
  2. Eixos 7.200€ són un robo directe a Tavernes. A vore si els manifestants que estaven contra la moció ara fan una col·lecta per tornar eixos diners que han servit perque l'alcalde s'aprofite del que paguem tots.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si hi havien 1500 com ells dien, només eixirian a 5€ per cap.

      Quina vergonya¡¡¡¡¡¡

      Perque no paga l'Ajuntament també els honoraris de Pepe Elena?
      Ell defen a 9 concejals, els altres només a 8

      Eliminar
  3. Els 7.200 € que els pague Carmen Canet

    ResponderEliminar
  4. L'alcalde no va voler donar a Caritas i a Creu Roja els 2.000 € que li va demanar Karina per votar a favor dels pressupostos i, de moment, ja porta gastats 7.200 € en un informe i lo que encara falta per a tots els recursos que anuncia Jordi.
    Quin desastre de govern tenim

    ResponderEliminar
  5. 7.200€! Amb aixo, es poden contractar a 5 persones un mes treballant. 2.000 parats i l'alcalde es gasta 7.200€ demanant un informe xa defendres ... Q poca vergonya!

    ResponderEliminar
  6. Entre Evaristo el listo y el chaval del gos mos costaran un dineral,quina ruina de alcaldia estem aguantant sense voler el poble,estos personatjes de disney que arreplegen els trastros y que desaparegen del poble que ya es masa lo que tenim que aguantar.

    ResponderEliminar
  7. Si l Ajuntament paga els 7200 euros que li pague també a Pep Elena, no?? L informe no es fa per a defensar l ajuntament, sino el bipartit. Eixa factura els correspon pagarla a ells igual que al PP i Karina pagar a Pepe Elena. Els rumors diuen que no son 7200 euros, que son 60.000 €. Ho diuen els del PSOE

    ResponderEliminar
  8. que poca vergonya! ja està be d'aguantar a estos individuos que no mes que fan que gastar i gastar i mes gastar a costa del contribuyent, al menos exa pujada d'impostos havera servit per a netejar el poble que està més brut q un cerdo i no per a aguantar un sermó sense cap ni peus de la sra. Canet .... quin desgavell de xifres! Carmen i Jordi pagueu vosaltres els 7200e que desde luego, la butjaca ja la teniu ben pleneta... cara dures... VOLEM EL GOVERN QUE TENIM? i una c*** .

    ResponderEliminar
  9. 7.200 € de moment. Jordi anuncia més recursos per allargar el seu temps cobrant un bon jornal.
    "Amb guitarra d'altres bons trons" si vol pleits que els pague de la seua butxaca i no de la meua

    ResponderEliminar
  10. Si foren honrats els del bipartit, en el ple hagueren dit que la factura la pagaríen ells, que és el correcte. Però no, a pagar-ho pocarropa. Manolo i Karina que presenten la factura de Pepe Elena. Tenen el mateix dret.

    ResponderEliminar
  11. PP+Karina+PP Elena
    Quin joc de paraules!

    ResponderEliminar