miércoles, 2 de mayo de 2012

UN DESCUIT MÉS DE LA PART ALTA DE TAVERNES

Hem pujat a les Creus i algun amic ens ha enviat una foto de just abans d’enfilar la muntanya. En el carrer Figueretes s’ha trobat este rastell llevat de la vorera. Ens comenten els veïns que ja porta dies ahí i que ningú s’acosta mai a eixe carrer a vore que passa.
Ens demanaven si podiem publicar-ho i esperar a que l’ajuntament es recordara d’ells.
No es la primera vegada que la part alta de Tavernes es deixa abandonada. Recordem que ja deixaren apuntalat, dies i dies, les parets de les escales de la plaça del trinquete i no es van arreglar fins que no es va publicar. També va estar una senyal més de 10 dies tirada en terra, i així un fum, ara una més que mostra l’abandonament que l’ajuntament té de la part alta de Tavernes.
Voleu que apostem quan tarden a arreglar-ho?

7 comentarios:

  1. Jo vaig anar a repartir propaganda electoral el mes de maig del 2011 per eixa zona i ja estava això solt i trencat. Aleshores la pedra no estava damunt. La van posar per fer la foto?
    I l'obligació d'arreglar eixa pedra de l'escaló que fa és de l'Ajuntament o de l'amo? perquè conforme es veu eixa obra eixa obra l'ha feta l'amo i no es de l'ajuntament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara si que l'has clavat fins el fondo valent! Vols dir que fa mesos que el teu govern (tripartit) ho sap i no ho ha arreglat? Quina incompetència te el tripartit, no?
      El rastell (bordillo) es del poble, no es de ningú, o es que els rastells que estan davant de la meua finca son meus? Quina manera d'excusar el tripartit quan no hi ha excusa. Arregleu-ho i deixeu de marejar la perdiu.

      Eliminar
    2. Vol dir q això està trencat des de fa més d'un any. Menuda incompeteencia del PP! I si no ho va arreglar el PP, xquè ho te q arreglar el tripartit. I no s'excusa a ningú, es veu clarament q eixa obra la feta l'amo i a demes sense permis de tant malament q esta. Q ho arregle ell xq ha clavat la gamba.

      Eliminar
  2. mes d'un any que això està trencat i ara vos ve a vosatros! Com es nota que no xafeu el poble.

    ResponderEliminar
  3. Realment preocupant...per cert, com ha quedat el pla d'ajust? Podries fer algun post referent squest tema, hi havien errors?

    ResponderEliminar
  4. Aixo, això: contempla el pla d'ajust arreglar els rastells de la part alta del poble? Ho tenia contemplat l'anterior govern perquè estan igual de malament que fa anys? Arreglara el tripartito el riu per evitar que les inundacions no solament afecten al Vergeret sino que continuen fent malament els rastrells de la part de dalt del poble?
    A vore si ens ho aclarixes ventilador perquè tindrem qeu demanar mes diners per al riu.

    ResponderEliminar
  5. Parlant de coses per arreglar.

    La acera de la Casa de les Indalecies porta vallada desde fa mes d'un any.

    Per que no obliguen als propietaris de la casa a que la arreglen??

    ResponderEliminar