martes, 8 de mayo de 2012

ELS NOUS PASSOS DE ZEBRA DISSENYATS PEL TRIPARTIT NO AGRADEN A LA PLATJA

La política del tripartit té més canvis que les revoltes de Barx. En lo únic que tenen un criteri clar és en eliminar tot allò que tinguera una relació amb el PP (parc dels vents, locals per Càritas i Creu Roja, Punt d’Encontre Jove i tantes altres coses).
Ara trobem que la platja s’ha quedat molt descuidada en Setmana Santa o tal vegada han volgut dissenyar uns nous passos per a vianants que no han agradat massa. No te sentit anar a fires de turisme i tindre tanques clavades en les boques dels claveguerams i tallant el pas de la gent en els passos de zebra.

Este és l’aspecte que tenien moltes zones de la mar estes pasqües. Realment vergonyós anar per la mar i voret barreres estacades en els forats dels claveguerams. Imperdonable. Una mostra més d’improvisació d’un govern amb tres caps però poc sentit comú (cadascú va a la seua i descoordinant, perque sino s’hagueren arreglat abans de setmana santa).
La platja semblava més un circuit d’atletisme de botar tanques que altra cosa. Per cert, les tanques impedien l’accessibilitat de persones amb problemes de movilitat.

10 comentarios:

  1. Sembla ser que els tres milions de turistes que han visitat la nostra platja estes pasques s'han queixat al ventilador de les obres.
    Pero no estan treballant encara? Si la platja està morta, si allí no hi ha cap turista, tu de què vas? Perquè no calles ja d'una i esperes a que acaben les obres?
    Damunt això no ho fa el tripartit sino l'empresa que ha contractat la Generalitat per a fer l'obra, que es de la Generalitat i on s'incluixen els passos de zebra i tot el demés.
    Vinga a dir mentires. A culpar al tripartit dels projectes que fa i paga la Generalitat.
    Va, ànim.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quiero decirle al responsable del anterior comentario que se documente bien. La foto que aparece no es de la obra de la avenida, si se fija bien y conoce un poco la playa verá que se trata de la zona del lago azul. Por lo tanto no tiene sentido que diga que hay que esperar a que acabe la obra. ¿Qué obra? En el lago azul no se está realizando ninguna obra, y si se refiere a la obra de la avenida, deberá saber que ya está oficialmente acabada y entregada al ayuntamiento. La foto es de uno de los varios, repito, varios alcantarillados que no tenían rejilla y han estado tal y como aparece en la foto durante todas las fallas y las vacaciones de Semana Santa, imaginese que imagen se habrán llevado los visitantes que han venido durante estas fiestas que le acabo de nombrar. Pero no solo eso, es que sus amigos del tripartito han tenido las narices de tener en obras durante esas mismas fechas la oficina de la touris-info. Mira que es largo el invierno para hacer las obras en esa oficina. Pues no, tiene que ser en fallas y Semana Santa. Aunque en realidad pensándolo bien que mas da, si todos los fines de semana está cerrada. El mundo al revés, entre semana que no viene practicamente nadie, abierto. En fin de semana que es mas normal que venga alguien, cerrado.
      ¿Para qué ir a ferias como Fitur o ahora mismo a una feria a Bilbao? ¿Que van a ofrecer? ¿la triste imagen de la foto? ¿esa es la playa que queremos? ¿esa es la promoción de la misma que todos deseamos? Una situación realmente triste. Para acabar, quería recordar que antes de gobernar el tripartito en la cotorra había una sección que la titulaban mas o menos así, la mirada de la cotorra, o algo así, no recuerdo bien, en la que se sacaban fotos y se denun ciaban cosas que a su juicio no estaban bien. ¿Dónde están esos mismos denunciantes ahora? Como cambian las actitudes cuando están gobernando sus correligionarios.

      Eliminar
  2. Una cosa si és de veres, sembla que no hi ha cap accés (rampa) des del pas de vianants per poder pujar a la vorera les persones impedides.
    A tot açò, no sé de quan és la fotogrgafia ni si ja han acabat les obres.
    També dir que és llastimós que useu els blogs (ambdos bàndols) per a retraure de qui són les responsabilitats, sense dir que el realment important per al poble són les deficiències i com actuar contra elles.

    ResponderEliminar
  3. A ti te parece, Robinjut? No hay color ni en las noticias ni en los temas. Lo siento, pero aqui todo es cogerse a un clavo ardiendo para criticar y dar leña. Información ninguna. Y no lo critico. Es la línea escogida y el que no esté conforme que no lo lea.
    Y seria interante leer un blog con lo que piensa Robinjut. Dado que tiene para todos - derecha,izquierda,centro; para ventiladores y cotorras - sus propuestas seguro que son muy pero que muy interesantes.

    ResponderEliminar
  4. Gràcies pels cumplits, amic Anónimo, però no tinc temps ni paciència per a obrir un blog, encara que ganes de dir coses si m'en sobren.
    Sobretot en notícies locals, perque m'estime el meu poble i no m'agraden moltes actuacions de qui ens governen.
    Que en els blogs locals abusen de notícies poc rellevants i amb interesos de crítica política ho vejem tots els ciutadans. Ara bé, encara hi han molta gent sectària o amb interesos que entren al drap, atacant o defenent sense cap argument.
    Després, com a blogs polítics tenen poc sentit de l'humor i censuren segons amb qui et claves amb l'excusa legal del rotllo dels anònims i els noms, quan ells ho utilitzen a conveniència.
    De totes maneres, encara que als blogs ens deixen opinar, jo preferiria que algú obrira un foro, portal web on qualsevol persona pot publicar qualsevol notícia, normalment relacionada amb el tema del foro, que deuria ser notícies locals o política local. Així estaria més democratitzada l'opinió pública, es tractarien temes que ens interesen a tots i sols dependria de l'administrador fer fugir o reportar la gent que no en fera bon ús. Deixe el guant per vore si l'arreplega gent com EEF o similars, amb ganes i mitjans per a que n'òbriguen un.(Enrique, blogs hi han massa, i a un foro l'administrador pot posar les mateixes notícies)
    Respecte al que dius que en tinc per a tots, no és cap mèrit, donat que el mateix que jo ho pensem el 99% del poble, altra cosa és que tots ens atrevim a dir-ho o ens ho callem per interesos. Jo com que tracte de ser sempre independent no en tinc cap d'interés. I sobre les propostes sobre política local que podria fer, jo crec que ja en done idees a sovint, encara que la majoria de vegades els polítics es queden muts o s'en van per les branques. Sòl entrar dins del joc polític defendre de vegades l'indefensable per l'interés del partit.
    Bò, no patiu que jo continuaré diguent la meua per on puga clavar el cap i seguir punxant els polítics per a que treballen el millor que es mereixca el nostre poble.

    ResponderEliminar
  5. Per cert, acabe de vindre de la cotorra on ja fa uns quants dies que em censuren, per la qual cosa els he escrit açò (que no sé si ho publicaran, jo crec que no):

    "Com que esteu obviant els darrers comentaris que he fet al vostre blog, i no he faltat el honor ni he difamat ningú, us comunique que esteu arrestats durant els pròxims quinze dies en que no faré cap comentari.
    S'ho perd l'audiència i es posa en entredit la vostra suposada imparcialitat.
    No haveu arribat encara a reis i ja sols us agraden massa els bufons!!"

    També cal dir que després d'eleccions, quant més moviments tenien els blogs locals, vaig aplegar a estar un bon temps desengantxat del Ventilador, inclòs el vaig borrar del "Favoritos", per no incloure alguns dels meus comentaris. Com ho vaig rependre i no m'ha tornat a passar açí estic.

    Tots haureu comprovat que soc més bé de signe progresiste, preò dic el que pense on em deixen, del color que siguen i manen o no.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ai senyor!! Quien te ha visto y quien te ve!! Quinze dies... Que curiós...

      Eliminar
    2. Quien te ha visto y quien te vé?
      Però tu em coneixes de algo, anònim?

      Quinze dies....curiós.
      A la pròxima seran 30 dies....intrigant!!

      Eliminar
    3. Si li poses música de fons, algo així com cants gregorians... Serà superintrigant!! Deixe-m'ho en quinze dies, mola més!

      Eliminar
  6. En Passeig dels Tarongers també hi ha una tanca davant l'edifici Lagomar II, des de fa mesos, en que furtaren les rejilles per a vendre-les com a ferro, supose (Podríen furtar ja de pas, tamble les ones de ferro, i així llevaríen damunt una cosa llegísima i que ningú enten, doncs gràcies a èstes, no es pot aparcar en la part Oest del passeig, de la mateixa manera que al sur, a més de que les eixides peatonals que han fet, no acaben en un pas de peatons).

    Robin, a mi em va passar temps arrere varies vegades en dit Blog, però ferem les paus encara que, de de ves en quant tinc alguna enganxadeta amb el administrador, però en general, be.

    ResponderEliminar