miércoles, 23 de mayo de 2012

EL PP ASSEGURA QUE AMB EL COST DEL JEFE DE GABINET DE PREMSA S'HAGUERA POGUT EVITAR LA RETALLADA ALS CLUBS

Nota enviada pel PP de Tavernes:
El Partit Popular de Tavernes vol denunciar l'opressió que l'executiu presidit pel senyor Juan està realitzant sobre els clubs esportius de la ciutat.
El Tripartit ha realitzat un retall desmesurat amb els clubs que existixen a Tavernes.
Durant l'últim any en què el PP va ostentar l'alcaldia, el consistori va aportar subvencions econòmiques als clubs per valor de 99.000 euros, quantitat que ara el Tripartit ha reduït fins a només 68.000 euros, és a dir, en més d'un 31%.
Per al Partit Popular “esta retallada és desmesurada, desproporcionat i injust. El PP sempre ha defés que ajudar a l'esport és una inversió en la salut dels ciutadans. El Tripartit ha preferit llevar ajudes als clubs i crear una plaça de protocol i gabinet de premsa per a donar-se autobombo. Ha preferit tindre la seua persona de premsa abans que ajudar als clubs. Este fet és inadmissible i injustificable, no feia falta llevar ni un euro als clubs”.
El PP afig que l'executiu de Juan ha realitzat retallades sense un criteri just i igual per a tots “es perjudica clarament uns clubs i s'eliminen ajudes a un total de sis clubs de la ciutat que també té dret a exercitar la seua pràctica esportiva. Sens dubte, la retallada desproporcionada perjudica l'esport i minvarà als clubs que hauran de repercutir gastos en les famílies lligades a cada disciplina esportiva. Amb esta mesura, el Tripartit colpejarà directament a les economies familiars de la ciutat”.
El grup popular manté que l'executiu de Juan sí que té diners per a fer el Festivern, posar engrunsadores en el carrer Metge Grau, realitzar jornades lingüístiques del valencià, crear la plaça de gabinet de premsa, però no per als clubs.
El Tripartit afirma que amb l'apagat de la mitat de fanals en el complex esportiu i les restriccions en l'ús de la caldera s'ha rebaixat la despesa en les instal·lacions esportives “més motiu encara per a mantindre les ajudes als clubs. Si es reduïxen gastos, eixa partida pot servir per a continuar ajudant als esportistes. Ara veiem que els nostres veïns tindran menys subvencions i a més hauran de fer esport més a fosques i amb menys calefacció. Per on es mire no hi ha lògica, només un clar exemple d'una patètica gestió esportiva del consistori”.

CLUB
AJUDA AMB EL PP
AJUDA AMB EL TRIPARTIT
RETALLADA
UD Tavernes
34.807 euros
27.000 euros
22%
Club de Bàsquet Tavernes
18.450 euros.
14.000 euros
24%
Tavernes Rugby Club
15.356 euros
12.000 euros
21%
Club Atletisme la Valldigna
8.479 euros
7.000 euros
17%
Club Karate-do
3.090 euros
2.000 euros
35%
Club Halterofília Tavernes
2.748 euros
1.800 euros
34%
Club Pilota la Valldigna
2.068 euros
1.600 euros
22%
Club Taekwondo Tavernes
1.869 euros
900 euros
52%
*Vall d’Alfàndech
4.494 euros
750 euros
83%
Colombicultura
1.000 euros
500 euros
50%
Club Petanca
846 euros
400 euros
52%
**Club Balonmano
1.000 euros
0 euros
100%
Club Caçadors Sant Humbert
1.550 euros
0 euros
100%
Club de Pesca
600 euros
0 euros
100%
Club de Tenis la Valldigna
1.500 euros
0 euros
100%
Club Busseig Hipocampus
600 euros
0 euros
100%
Kite-surf
600 euros
0 euros
100%
TOTAL
99.057 euros
67.950 euros
30’35%

*La branca de futbol es va integrar en la UD Tavernes i va restar el futbol sala.
** La falta de pistes que no els ha donat el tripartit va motivar que se n’anaren a Favara.

5 comentarios:

  1. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes23 de mayo de 2012, 23:35

    Açò es com el que es compra nou o repara millora un cotxe i després el gasta poc per manca de diners per a gasolina, o no ?

    ResponderEliminar
  2. Los partidos no pagan nada, lo pagan los contribuyentes.

    ResponderEliminar
  3. Amb el cost del jefe del gabinet de premsa, amb el dels bous al carrer, amb el del Festivern, amb el de la cavalcada de reis, amb el del congres del valencià, amb el del Festival Sete Sois, amb el de la Cursa ciclista a la Safor, amb el de l'olimpiada matemàtica, amb els aparcabicis, amb les obres de la Placeta del Metge Grau,.... mira si hi ha llocs d'on estalviar per a donar diners als clubs esportius de Tavernes. Pero ells preferixen que els dinerets s'els emporten tots els de fora del poble. Retallades per als de Tavernes per a pagar als de fora.

    Estos son els retalls que han fet als clubs esportius. Ara falta saber els que faran a la Unió Musical, al Centre Excursioniste, a les Falles o als Balls Populars.

    I per altra banda apujen impostos i taxes.

    Una ruina pel poble este tripartito.

    ResponderEliminar
  4. Sóc ignorant i no se quant va costar la cavalcada, el congres del valencià,etc. El que si que se esque el Festivern no el va pagar l'ajuntament, sino una empresa privada. L'ajuntament nomes va habilitar el pabello(inicialment s'anava fer dins) i la zona de camping. Tal vegada deguera deixar unes tanques als organitzadors...

    ResponderEliminar
  5. Em pareix molt bé el retall al UD Tavernes, un club que rep una subvenció tan gran no pot estar cobrant als xiquets les quotes que paguen.

    Els equips de fútbol base es mantenen amb les seues quotes, i per tant la subvenció va destinada a l'equip de Preferent, que per jugar a una categoría de "chichi-nabo" té a figurins cobrant salaris estratosfèrics.

    Senyors de la UD Tavernes, més buscar diners si voleu pagar bons salaris i més deixar la subvenció per a l'esport base. En realitat les subvencions són per a l'esport de base, per a l'esport formatiu.

    Per tant, es normal algunes retallades com a el Vall d'Alfandech que no té cap equip de base. Gràcies que rep eixos diners per a que 4 amics juguen.

    Per cert, el PP no deuria criticar, perque estaria fent el mateix. Tots els ajuntaments governats per el PP han fet el retall de subvencions i ademés cobren als clubs per usar les instal.lacions com qualsevol altre usuari.

    Aixo ho ha fet el PP, el PSOE, el Bloc, els tripartits i qualsevol partit que està al poder.

    ResponderEliminar