miércoles, 16 de mayo de 2012

A SABER QUAN VOREM LA DEPURADORA

El tripartit ha decidit tornar el préstec de 900.000 euros que tenia l'ajuntament per a comprar els terrenys on la Generalitat té previst fer la nova depuradora.
L'excusa que donava el tripartit era que no dóna temps a expropiar els terrenys seguint les tramitacions abans de desembre, que és quan el prèstec ico que es va donar acabava.
Front açò el PP li tirava en cara al govern de Juan que no li havia donat l'espenta que calia a este projecte i que el tripartit ja havia reduit partides que anaven destinades a fer la depuradora.
Segons el regidor d'hisenda, els 900.000 euros demanats han generat 65.000 euros de gastos d'interesos i tornar ara els diners suposa estalviar altres 25.000 euros.
Així que el tripartit fa un pas arrere en el tema de la depuradora, es mire per on es mire, és un pas arrere per molt que l'alcalde diga que si que està a favor de fer la depuradora i que d'ací un any, quan els tràmits estiguen acabats, es demanarà altre préstec per comprar el terrenys.
Resulta que l'ajuntament té els diners per comprar els terrenys i no és capaç d'agilitzar tràmits per a fer possible que s'accelere el projecte sabent que hi havia fins a desembre perque en eixe mes acabava la possibilitat de disposar del préstec.
Ara ens diuen que d'ací un any es demanarà altre prèstec. No serà més car? Els interesos cada vegada estan més alts? Ens donaran el préstec? No dia el tripartit que Tavernes ja no es podia endeutar més? Ara ja si que es pot?
Imaginat que et donen 20.000 euros de préstec per comprar-te un cotxe i has de disposar els diners durant un màxim de tres mesos i el concessionari de cotxes et diu que el model que tu vols tardrà en vindre 4 mesos. Que fas tu? renuncies al teu cotxe o comences a negociar amb el concessionari perque agilitzen que vinga prompte el cotxe? El tripartit no ha parat els tràmits però tampoc els ha agilitzat, això és el que ha passat.
I ara preguntem, no es pot anar i comprar els terrenys? segur que els propietaris estan dispostos a negociar i també el banc. S'ha negociat amb algú?
Si ens diuen que tornant el pèstec ara, a sis mesos vista de que acabe la disposició del ico, ens estalviem 25.000 euros, perque el tripartit no ha tornat els diners abans, segur que fa tres mesos ja sabien que era difícil cumplir els terminis i ens hagurem estalviat més diners. De fet l'any passat l'alcalde ja informava que es reduien partides de la depuradora perque tal vegada no aribaven a temps.
Vaja, que no hi ha hagut cap interés per part del tripartit! I ara un pas arrere perque sense depuradora Tavernes no pot creixer, ni pot fer cap urbanització més.
I això que la Generalitat té firmat ja invertir quasi 40 milions fent la depuradora, un conveni que es firmar en la passada legislatura i que ho deixa tot ben lligat. Tavernes fa el projecte i posa els terrenys de la depuradora i la Generalitat paga els quasi 40 milions que costa la depuradora.
I una última cosa, si es tornen els diners també es demostra que el nivell de deute de Tavernes no era tan com afirmava el tripartit, perque esta és la prova de que gran part dels diners que dia el tripartit que es devien estaven en el banc esperant a ser utilitzats. Ara veiem que el deute de Tavernes ja és de quasi un milió menys del que es deia... Ai mare, este tripartit ens vol fer creure que un burro vola.

11 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este comentari es meu, senyor administrador, que després hi ha que em colca inclús coses que jo no he escrit.

      Eliminar
    2. Segur que no van a tornar el de la casa de les Indalecies ? Ja eu vorem, i prompte... igual es reconvertixen en aigua....

      Eliminar
  2. Els del tripartit tornen els 900.000 € per expropiar el terrenys de la depuradora que permetra la urbanització de la platja pero no tornen 1.000.000 € per a comprar la ruinosa Casa de les Indalecies que l'unic serà un forat de gastos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que no el tornen ? Jo no estaría tan segur, no tardarem en saber-ho...iugal es reconvertixen en aigua...

      Eliminar
  3. Jordi i Carmen Canet han paralitzat la compra de terrenys de la depuradora per a que no s'urbanitze ni a la platja ni al poble JO VULLC QUE TORNEN ELS DINERS DE L'IBI.

    Estàn cobrant la contribució dels terrenys com a urbans pero mentres manen ells no va a fer res per a que s'urbanitze. AÇÒ ÉS UN ROBATORI I UNA ESTAFA DEL TRIPARTIT.

    ResponderEliminar
  4. Manipula que algo queda.

    Que sabràs tu del que és un prestec ICO finalista? Es nota que no tens ni p.i. sino no diries el simil del cotxe.
    Estem parlant d'un prestec ICO, amb l'Estat pel mig, amb Hisenda pel mig, i no el prestec d'un particular o agent de cotxes que vols fer negoci. Quina falta de serietat!

    Qué sabras tu dels terminis legals per a fer l'avantprojecte i la implicació de la Confederacio i el temps de redacció, exposicio publica i aprovacio abans de dur a cap allò en que s'ha de gastar el prestec: l'expropiació.

    Com es va dir en el plenari, que sembla que no vas anar, el mes de febrer del 2009 va firmar el conveni i el mes de novembre del 2010 va aprovar el prestec del PP i com tots saben, el dia 11 de juny acabava el seu mandat sense haver adjudicat l'avantprojecte. Va perdre tot el temps que va voler i mes i va fer impossible el projecte en allò tocant a l'Ajuntament. A qui vols enganyar amb les culpes?. Que creus tu que la gent es tonta o què?

    I els diners de la Generalita on estan? En el fondo del mar materile rile pel que es veu.

    ResponderEliminar
  5. Ara ja tenim mes fotos de Jordi per al album.

    Lo important sería saber com van a ajudar a ADISVA i d'aixó res de res.

    I aixó pa que? Pa que va anar?

    ResponderEliminar
  6. Estic totalment d'acord amb el que diu LLuna nova.
    Si s'haguera adjudicat quan tocava (el PP) l'avantprojecte no ens hauria pillat el bou i no caldria tornar els diners.
    Totes les coses tenen uns temps per a complir-se i això el PP no ha va seguir.
    Com es pot firmar un conveni a principi del 2009 i que arribe juny del 2011 i no tinga ni adjudicat l'avantprojecte? I tot ja a remolque, com aixi ha passat.
    Al final com tot en este poble: la culpa la té obrer...

    ResponderEliminar
  7. Enrique Estruch i Ferrando18 de mayo de 2012, 4:57

    No abans del 2015, diuen, entre avantproyecte, finalitzat a finals de mes digué Jordi, el periode de exposició pública y al.legacions, el proyecte, (un any més es calcula) , y la construcció de la mateixa.

    ResponderEliminar
  8. ¿Pero vivís en el país de los Teletubbis o en el de Bob Esponja?
    ¿Sabes la situación que vivimos? ¿Veis los telediarios?
    ¿ Leéis la prensa?

    Este blog es una paja mental continua.

    ResponderEliminar