jueves, 24 de mayo de 2012

DIMARTS ES SABRÀ QUI FA L'ESCOLA D'ESTIU DE TAVERNES

El pròxim 29 de maig, ales 11:30 hores, se sabrà quina empresa és l’encarregada de fer l’Escola d’Estiu que cada any fa l’ajuntament.
En principi, la matrícula havia de fer-se entre el 15 i el 21 de maig, però ara s’ha anunciat que s’ha allargat eixe termini fins el 7 de juny.
No ha quedat massa clar el motiu per que s’ha allargat la inscripción, si per una falta de matrícules, per ampliar el servici, per a fer-ho mes fàcil per la gent…fa uns anys era habitual que les places s’ocuparen poc de temps després d’obrir-se la matrícula.
Estos dies si que s’ha parlat de la gran quantitat d’ofertes privades que hi ha d’escoles d’estiu. Juanjo Tradicions, el Scouts i altres guarderies fan ofertes privades amb més avantatges respecte a l’escola municipal, ja siga en el preu, en els dies que s’imparteix o en la varietat d’activitats.
No cal dir que l’escola municipal sempre té el recolzament de l’ajuntament, es fa en el col·legi Alfandec i es la més veterana en el sector. També és cert que el sector prrivat ha sabut oferir coses noves sabent el que te l’escola d’estiu.
Vorem com queda i esperem que hi haja faena per a tots.
Ara falta saber qui es queda l’escoleta d’estiu, perque l’ajuntament ha volgut donar el mateix servici d’altres anys pero demanant a l’empresa concessionaria un 30% menys d’ajuda. El fet de que l’ajuntament pague mal i tard (l’ajuda de l’any passat s’ha fet esperar mesos i mesos) a sense dubte que la gent es busque la vida per oferir l’escoleta.
Estarem atents a vore qui es queda la concesió. Sort a tots!

13 comentarios:

  1. Juanjo Sala-Gerent Juanjo Tradicions24 de mayo de 2012, 13:52

    "L'ajuda" de l'any passat s'ha fet esperar mesos i mesos.

    Per primer no és cap ajuda, és el pagament d'un servici, on tots els treballadors i proveidors cobràren a 31 de juliol de 2011.
    I no és que el pagament s'ha fet esperar, es que encara està per pagar. I perque ha vingut l'ajuda de l'ICO, que si no voriem com quedava la cosa.

    Sobre la polèmica de les propostes privades i si la competència és bona o no, dir que en un sistema de mercat, l'ideal és la competència(per al client, per supost), i quant més millor. I cada empresa té el dret (i si vol perviure, l'obligació) de proposar ofertes tant per la part privada com la pública, si ho creu convenient.
    No sé com hi ha gent que es queixa que hi ha qui li fa la competència a l'Ajuntament. Es que no hi ha gimnasos ni clubs de tennis al poble? Eixos no fan competència a l'Ajuntament?
    Crec que cadascú deu buscar-se la feina com puga i la de l'Ajuntament és servir les necessitats dels ciutadans on no arribe o siga massa cara l'opció privada.

    ResponderEliminar
  2. EEiF no té cap projecte d'escola d'estiu?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes27 de mayo de 2012, 10:45

      Sí, pera donar-li lliçons de tolerància, respete i collons als covards que ataquen desde l'anonimat, amb sols posar el meu nom a el que siga...

      TiB....

      Eliminar
    2. I tú no tens cap projecte de vida més divertida i profitosa de la que tens? Si que estàs avorrit, sí.
      Si es que no pareu de fer-li propaganda debades...

      Eliminar
  3. Qui s'ha presentat per a fer l'escoleta este any?
    No m'ha enterat de que podien presentar-se ofertes.
    Per que l'ajuntament no dona publicitat a estes licitacions i aixi podria la gent del poble presentar-se i tindre faena.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perque si no, pot presentar-se qui vol, i com ho faran, es presentaran qui ells voldran. Són les lleis que ES fan els polítics.
      Fixeu-se que no he dit "les lleis que ENS fan"

      Eliminar
  4. Un padre agradecido25 de mayo de 2012, 10:57

    Hola Juanjo, por cierto y referente al retraso en el pago ¿que gobierno municipal te adjudicó la Escola d'Estiu del año pasado?
    Unos padres hemos tenido una pequeña polémica sobre esa adjudicación y algunos dicen que fue el Partido Popular y otros dicen que el tripartito. Sacanos de dudas. Por cierto, buen trabajo el que realizaste el año pasado.

    ResponderEliminar
  5. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes25 de mayo de 2012, 22:51

    O no, perquè quant ampliaren el plaç.... massa ofertes no tendríen, o de la qualitat que es requerix : I es que ningú pot fer coses de duro a quatre pesetes.

    ResponderEliminar
  6. A l'anònim:
    Tinc entés que ens hem presentat dos empresaris locals, tots dos persones físiques.
    Les ofertes no eren públiques, cal tractar-se d'un contracte per serveis de més de 60.000 € per publicitar-lo obligatòriament, i el d'enguany ha eixit per 11.100 + IVA.
    Així, el procediment ha eixit com a negociat sense publicitat.
    També cal dir que en ser la quantitat menor de 18.000 € (d'eixida, per a un màxim de 120 xiquets), l'Ajuntament havera pogut adjudicar éste directament a l'empresa que vullguera, com a contracte menor.
    No ho han fet així, i han seguit la modalitat de l'any anterior, que eixí amb un valor de 26.000 € per a 200 xiquets i tancat a la baixa amb 24.000 €.

    Al pare agraït:
    Gràcies pel cumplit, la nostra finalitat és fer un bon treball per als nostres clients, en este cas els usuaris de l'escoleta municipal.
    Per l'adjudicació del 2011 dir que l'Ajuntament ens convocà el 30 de maig per a presentar-nos fins el 8 de juny. Ja que les eleccions municipals foren el 22 de maig, es dedueix que el contracte el formalitzà l'anterior govern. Altra cosa és la designació, on ja estaven en la taula del concurs els polítics de l'actual govern.

    A EEF:
    El plaç ampliat ha estat per a la inscripció dels xiquets, no té res a vore amb les empreses concursants. Nosaltres hem seguit el nostre trajecte sense canvis. D'oferiments d'empreses a l'Ajuntament per a donar el servei sé que hi havien més. Per l'àmbit en el qual em menege, en conec algunes que volien aspirar, però l'Ajuntament només tenia la obligació de triar-ne tres per a convidar-les. Finalment, crec que la de fora del poble no s'ha presentat.
    I sí, Enrique, si que es poden fer coses de duro a quatre pesetes, i a tres també, però el resultat serà de tres, no de duro. És el que tenen les retallades. Jo d'això, com a empresa no puc dir res, i el que pense com a ciutadà, m'ho calle per a mí.

    ResponderEliminar
  7. Dimarts no es sabrà qui s'ho queda, sols es podria saber qui no s'ho queda. Eixe dia s'obrin els sobres de condicions administratives i de mèrits tècnics. Serà dins d'uns dies quan s'obriguen les ofertes econòmiques quan es decidirà qui guanya el concurs.

    ResponderEliminar
  8. Bò, per fí, l'Ajuntament ha fet públic que demà s'obrin els sobres de les propostes de les empreses que opten a l'escola d'estiu municipal, a les 11'30. Així, pues, a migdia ja es sabrà qui s'adjudica el contracte d'este servei:
    http://www.tavernes.org/licitacions.php

    ResponderEliminar
  9. Este matí s'ha celebrat la reunió d'obertura de sobres del contracte de l'escola d'estiu a la que he concursat. Com que és un acte PÚBLIC, crec que ho puc dir:

    L'empresa Juanjo Tradicions ha obtés la següent puntuació:
    -Part requeriments tècnics = 48 punts (sobre 49)
    -Part econòmica = baixa fins a 11.460,96 € (IVA inclòs) sobre els 12.000,96 € d'eixida.

    Els resultats de l'altre aspirant, tot i ser públics, no els diré, per deferència a l'interesat.
    Dir que el guanyador del concurs ha estat Juanjo Tradicions.

    ResponderEliminar
  10. Hola soc una mare q enguany a apuntat al seu fill a l'escoleta y voldria saber si no es fa ninguna reunio informativa per saber activitats etccc y en quines mans es queden els nostres fills jo com altres pares ens agradaria este gest per part de la empresa aqui a sigut otorgada GRACIES

    ResponderEliminar