lunes, 14 de mayo de 2012

VA A FER-SE UNA NOVA LÍNIA ELÉCTRICA I NINGÚ DIU RES

"Promoure la retirada de les torres d'alta tensió. Exigir soterrament de la línia. Lluitar per aconseguir un Tavernes saludable i respectuós amb el medi ambient" Eixe era un dels punts que el Bloc portava en el seu programa electoral i ara hem vist que va a fer-se una línia entre el poligon del Golfo i l'actual línia d'alta tensió.
No sols no ens ha llevat la línia, sino que el projecte seguix i ara sí que té el beneplàcit del Tripartit. Quan s'estava en l'oposició eren contraris a la línia i ara que estan en el govern no diuen res de que es pose una línia que creue tot el terme.
Que bonic era criticar, però i ara, es concentraran davant l'ajuntament, convocaran a gent per manifestar-se a l'eixida del plenari?
La línia será per donar llum a la mar i els nous sectors seguint la planificació que va fer el PP, però perque ara el tripartit no planta cara a la línia i no lluita, ara sí que es bo el que havia fet el PP? en tan que han criticat i ara com s'ha canviat les tornes!
Hem vist en els diaris que va a fer-se una línia que va de l'estació al conegut com Cortijo, i que després es farà una estació elèctrica en la zona de l'estació i que ens arribarà una nova línia desde el Brosquil. Que dirà ara el tripartit? De moment no han dit res i accepten eixa línia. Perque tan gran canvi?

4 comentarios:

  1. El Blog La Cotorra sí, i ja sabeu de quin peu cojetja, políticament.

    ResponderEliminar
  2. Cal ser realistes i ser sincers. I sobre tot cal recordar que el projecte no es d'ara i que fer un projecte, fer una declaració impacte ambiental, fer la declaració d'interes comunitari, tot això aprovar-ho i que ho aprove la Generalitat, no es qüestió d'un d'un mes i d'un any.
    Si als d'ara els ve tot ja fet i aprovat, poc poden fer.
    La cosa porta més d'un any, pràcticament des que es va acabar la linia grossa, la de Vilanova de Castelló a Gandia.
    Jo no tiré la culpa a ningú, no crec que la culpa siga del PP per esta linia, ja s'ha vist que contra la REd Espanyola no es pot anar, però no em sembla correcte que s'estiga culpa a qui menys ha tingut que vore.

    En el document publicat per Las Provincias es pot vore que el projecte es el ATLINE/2011/475/46 i eixe projecte va ser publicat el 16 de maig del 2011 en el Butlleti.
    No cal ni dir el 16 de maig qui manava a Tavernes.
    Gràcies per la publicació.

    ResponderEliminar
  3. http://grupmv.blogspot.com / grupmv@gmail.com
    http://refugialberglabastida.blogspot.com/
    Tel. 685633185
    Carrer de Gabriel Hernández, nº 51-2, Tavernes de la Valldigna (46.760)
    LA VALLDIGNA


    A l’atenció del SR. CAP DEL SERVICI TERRITORIAL D'ENERGIA.
    Direcció General d'Energia (Servici Territorial).
    EDIFICI PROP
    C/. Gregorio Gea núm. 27 – 46009 VALÈNCIA
    Expedient. ATLINE/2011/475/46 ECS/CCH



    AL•LEGACIONS AL PROJECTE DEL TRAÇAT DE LA CONSTRUCCIÓ D’UNA LÍNIA D’ALTA TENSIÓ AÈREA DE 220 kV, A TAVERNES DE LA VALLDIGNA.


    Juan Vicente Vercher Gadea, amb DNI 73.911.589-P, i domicili a l’efecte de notificacions en carrer de Gabriel Hernández núm. 51-2, de Tavernes de la Valldigna (46760), en nom i representació de l’entitat Crup Muntanya Valldigna, amb CIF, G-97883458, compareix i com millor procedeixca, EXPOSA:

    En relació amb l’exposició pública del projecte d’Instal•lació de la línia d’alta tensió, de 220 kV (DC-DX) A/S, E/S en el ST Platja de Tavernes des de la línea existent 220 kV Vilanova-ST Gandia. Terme municipal de Tavernes de la Valldigna (Expt. ATLINE/2011/475/46 ECS/CCH), presentem les següents al•legacions:

    1.- En l’actualitat, per tota la vall de la Valldigna i pels termes de Simat de la Valldigna, Benifairó de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna, hi ha instal•lades moltes línies elèctriques de baixa, mitjana i alta tensió, de 11kV, 20kV, 66 kV i dos de 132 kV i una d’ 220 kV. La instal•lació d’una altra línia d’alta tensió produeix un greu atemptat a la salut del veïns de la Valldigna, a l'agricultura, al paisatge, a l’ordenació del territori, al medi ambient, a la historia i a la cultura de tota la comarca de la Valldigna.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Y vostes que tenen que dir si no son,de aixi PUES COM TOT EL MON SAB SON DE PAÏSOS CATALANS
      AIXINA FIGURA EN LA GHERMANAMENT DE DIX (PAISOS)
      DAMU8NT QUE ENGANYEN A LA GENT ANEUSEN A CATALONIA.

      Eliminar