martes, 29 de mayo de 2012

IV DANSADA POPULAR EN TAVERNES

Hem vist a diferents foros que ja està a punt la Dansada Popular i per això, el Grup de Balls Populars ha preparat este comunicat:
"Com ha estat tradicional durant els darrers tres anys, el Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes, organitza pel pròxim dissabte 2 de Juny la IV edició de la Dansada popular a Tavernes. Si en les passades edicions ha anat augmentant el nombre de participants, any darrere d'any, l'organització espera per a la present edició arribar als 300 participants, tal com va ocorrer l'any passat, on el Carrer Major es va omplir de balladors i balladores de gom a gom.
Per enguany, com a novetat, cal destacar que el recorregut quedarà sensiblement modificat ja que la dansada acabarà en la Plaça Major, evitant així les dificultats pel seguiment del ritme del tabal i la dolçaina en arribar als encreuaments del carrer i canvis de direcció. Per a esta edició, la dansada tindrà un traçat totalment recte començant a les 19:30h. des de l'encreuament del Carrer Major amb el C/ Doctor Fleming, fins la Plaça Major on tots els participants juntament acabaràn amb el tradicional fandango.
La jornada serà intensa pel Grup de Balls de Tavernes, ja que el primer dissabte del mes de Juny, coincidint amb la Dansada Popular, es celebra l'agermanament amb el Grup El Repom de Canet d'En Berenguer que, posteriorment, també participarà en la Dansada juntament amb altres Grups que, a data de hui, han comfirmat la seua participació venint des de Moixent, Canals, Planes, Carcaixent, Paiporta, Alfarp, Almussafes, València, Alboraia, Xeraco, Xeresa, Daimús, Dénia i Sueca.
Al finalitzar la dansada, s'oferirà un refrigeri als participants i seguirà la festa del nostre folklore al Passeig de la Cultura amb un sarao on es continuarà cantant i ballant tal com es feia als nostres carrers en els segles passats, en agraïment especial per a tots els participants que, pese a les dificultats actuals, dediquen el seu temps i recursos a mantindre vives les nostres tradicions, signe de identitat de la nostra cultura com a poble, que moltes vegades es deixa de banda."

No hay comentarios:

Publicar un comentario