jueves, 17 de mayo de 2012

VISITA AL TALLER D'ADISVA, I ARA QUE?

És la primera vegada que es fa una visita al taller ocupacional d’Adisva que està fent-se al poligon El Pla de Tavernes i no hi ha cap notícia que done una alegria. Hem vist com l’alcalde i part del govern visitava les obres d’este centre. Eren rebuts pels representants d’Avisva d’una forma molt cordial. I ens trobem que el resultat d’esta visita ha sigue llegir per ahí “les obres estan molt avançades, quasi acabades”.
Ens alegra saber això, però per a dir-ho no feia falta anar a fer-se la foto de rigor en el taller ocupacional. Esperavem altra notícia més contundent i important, com ara que ja s’inaugura o una aportació per equipar el taller, però res d’això. Una foto, cap a casa i de forment poc.
Com ha canviat la cosa. Quan es parlava del centre era per a dir que la Generalitat donava 200.000 euros, que es posava la primera pedra, que l’ajuntament donava 100.000 euros per a la segona fase...i ara ens hem quedat esperant que l’alcalde es comprometera a finançar l’equipament final del local.
Altres vegades ens ha passat que fem publicacions en el Ventilador i en pocs dies el govern actua (posem com a exemple el retard en publicar el xiringuitos de la mar o el mal estat dels columpios. Ací en pocs dies de publicar-se l’ajuntament ja publicava ben a presa el que denunciavem). Així doncs, esperem que ara s’anuncie ben prompte un comprimís municipal per equipar el local d’Adisva i posar-lo en marxa.
El nostre respecte a Adisva i la nostra reivindicació a l’ajuntament perque seguisca ajudant a esta entitat com fins ara s’havia fet, esperem que no canvie la predisposició que tenia l’ajuntament amb este col·lectiu i prompte es pose en marxa.

4 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando17 de mayo de 2012, 9:46

    Segons un familiar directe meu, càrrec en la directiva d'Adisva, ara pararàn fins a tindre més diners, be per recaptació d'ells, be per subvencions.

    ResponderEliminar
  2. El tripartit va a fer-se la foto i la gent del PP, clavada i implicada en Adisva, es va pelant el cul intentant traure diners per a poder obrir el centre. "Unos cardan la lana y otros...". En la foto es veu clar qui treballa (PP) i qui anat a figurar (Tripartit).
    Per cert, en la foto veig a regidores que són mestres a Catalunya, no treballen? Després es queixen de l'educació i viuen com a reis!

    ResponderEliminar
  3. Me disen, me cuentan, me comentan...18 de mayo de 2012, 3:43

    "Segons un familiar directe meu...". Crac Estruch i Ferrando. Tremble, Obama!

    ResponderEliminar
  4. Gràcies, però recorda que qui riu l'ultim riu millor...

    ResponderEliminar