lunes, 14 de mayo de 2012

GALA DE LA CIM LA VALLDIGNA

El Centre Instructiu Musical La Valldigna, coneguda com banda de cornetes i tambors, farà este divendres una gala per tal de recaptar diners per finançar-se. Serà a les 21 hores en la casa de la cultura.
El cartell d'artistes convidats té a banda de cornetes i tambors de Cullera, Maria Jose Torres i Juanjo, David, Maria del Valle, Boti-m-c, Ivan Sánchez, Jose David, Nora, Maria Jose Castelló i Jessica Sapiña, Rubén, Primo Riti, Amparo la Masalla, Vicente Torres, Ballet Antra i Pepe i Paco.
Presentarà Amor Andreu i en el so i les llums estarà Vicente "Flare".
Les entrades costaran 5 euros i tindran una rifa.
Serà una bona forma de disfrutar d'un gran espectacle i ajudar a la CIM La Valldigna.

4 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando16 de mayo de 2012, 10:14

    Molt be Karina per la teua eficacia en este tema, i per la teua llavor en Participació Ciutadana, de lo que puc donar fe personalment.

    ResponderEliminar
  2. Fernando Estrugo17 de mayo de 2012, 4:31

    Carrincloneria recalcitrant. I EEiF, com no, donat suport.

    ResponderEliminar
  3. Participacio ciutadana? Sr.Enrique. En tavernes de participacio ciutadana res de res. Propaganda i mes propaganda. O a vore que s'ha fet amb aquest primer any de nou govern. Les paraules participacio i ciutadana, son molt boniques per a fer un article de premsa, ara ve quant es te que donar eixa participacio a la ciutadania, peguem en pedra dura. Els politics una vegada estan al govern , tenen un dilema, com poder donar participacio? Fins la data, el que es pensen, que posant a la web un enllaç on poder posar que davant de ma casa s'ha trencat la acera, es pensa que ja donen participacio ciutadana. Queda molt per aconseguir una participacio ciutadana real. No dubte de les bones intencions de la Sra vercher, pero crec que esta amb el dilema.I no vos dic de la resta del govern, que no te encara ni el dilema.

    ResponderEliminar
  4. Al segón anónim , donat qie el primer noe s mereix ni una líena :I el Pla de Mobilitat Sostenible, en el que hem participat calcueles quasi un centenar de perosnes e. r. de diferents sectors, i per el tant en representació de milers de veïns de Tavernes ?
    Això no es donar participaciò i veu al poble?

    ResponderEliminar