miércoles, 9 de mayo de 2012

EL TRIPARTIT ES COLUMPIA?

Una vegada més el Ventilador fa de regidor. Tal i com anem publicant coses, el govern va posant parxes a colp de pito. Ara li ha tocat el torn als columpios. Ens sorprén molt que abans d'arreglar els que ja estan instal·lats i trencats es van a fer noves zones de jocs infantils. És més ràpid i barat primer reparar els que estan trencats i així, des de ja, els xiquets els poden utilitzar i després ja es posen els columpios que facen falta.
Per cert, es comenta per ahí que van a posar-se 4 nous columpios a la zona de la plaça d'Espanya i en el Passeig Colon. A més va a posar-se una minizona de jocs en la plaça del carrer Metge Grau i açò sí que és la bomba.
Que tindrà el carrer Metge Grau, i més en concret eixa placeta per a que el tripartit haja bolcat tant esforços en esta plaça. Lleva el punt de reciclatge que hi havia, durant quasi un any proibix que s'aparque en la zona i després la destina per a que aparquen les bicis (per cert, sempre està buit de bicis) i ara es posen jocs infantils en un costat de la plaça (no en el centre que és el més normal) i junt a un carrer on entren cotxes per aparcar. Per que no es posen en el centre de la plaça i sí damunt de les cases i un carrer amb entrada de cotxes? Hi ha una dotzena de zones en el poble on és més normal posar columpios abans que en esta plaça. Repetim, que tindrà esta pláça d'especial?
El regidor responsable de les obres és el senyor Llàcer, per si algú li interessa.
En estes obres van a gastar-se diners...però no deien que no hi havia diners? Sí que s'ha fet el festivern, els bous, el rocodrom, la jornada de Valencià i ara uns columpios que valen 30.000 euros. Com quedem? Hi ha diners o no? resposta: hi ha diners per allò que interessa i mentre se li retalla a les associacions, els servicis i es pugen els impostos municipals.

4 comentarios:

  1. Insinueu que es per lo mateix perque es llevaren els contenidors de fem i ara ni ha un parking de biçis, absurd mentres no siguen públiques ?

    Home, perquè ni ha un bar denfront, per salubritat, mal pensats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Crec jo que els punts de reciclatge no són tan insalubres com per a tot això. Sinó, per la mateixa raó, cap casa els hauria de tindre a la porta, no?

      Eliminar
  2. ventilador, no digues mentires, el responsable d'eixes obres no és Llacer. Informa't antes de parlar.

    ResponderEliminar