domingo, 20 de mayo de 2012

UNA POLÍTICA DESIGUAL PER A TOTS

Este cap de setmana ha estat ple d'activitats (gala de la banda de cornetes i tambors, olimpiada de matemàtiques, carrera ciclista...) i hem vist com el tripartit ha volgut estat al costat d'uns i simplement s'ha limitat a donar el mínim a altres.
Divendres NINGÚ del tripartit va estar en la gala que feia la Banda de Conetes CIM La Valldigna. Era a les 22 hores en la casa de la cultura. No va anar NINGÚ del govern, sols quatre regidors del PP que sí que volgueren estar en este acte.
El tripartit havia estat convidat i preguntant ens digueren que un dia abans excusaren la seua presència sense deixar clar un motiu.
Una gran desil·lusió per a la gent de la banda i una falta de respecte amb els artistes participants.
Però ens sorpren vore com sí que el tripartit va estar en la foto per tallar la cinta de la carrera ciclista o en l'entrega de trofeus. També en les olimpíades.
En la gala per la lluita contra el càncer si que va estar el tripartit, inclòs l'alcalde va demanar pujar a parlar en un acte on no li pegava massa parlar perque no era l'organitzador. Pero es veu que en la gala de la banda, com no havien de parlar, no feia falta anar.
Suposem que després d'esta crítica es mataran a bacs organitzant-se per anar a les pròximes gales, però ara el despreci ja esta fet.
 

1 comentario:

  1. En teoria el secretario del alcalde dijo que el alcalde no podia venir porque tenia que estudiar y nuestra sorpresa fue cuando lo hemos visto muy bien vestido cortando la cinta de a salida de la carrera ciclista. Al ciclismo si que va y a nosotros no nos tiene en consideracion. Ha sido una falta de respeto, o todos o nadie.

    ResponderEliminar