lunes, 28 de mayo de 2012

EL TRIPARTIT S'OBLIDA DE LES OBRES DEL PARC DEL CANTALOT QUE PODRIEN ESTAR ACABADES FA TEMPS


El PP de Tavernes afirma que el tripartit no està ocupant-se com cal del remat de les obres del Parc del Cantalot i ens han remés esta nota:

El Partit Popular de Tavernes demana a l'executiu presidit per Juan que done un major espenta a la primera fase del Parc del Cantalot “fa molts mesos que no sabem res d'estes obres. Al passar per elles veiem que estan avançades però pareix que l'executiu local no tinga moltes ganes d'inaugurar-les perquè estes obres passen totalment inadvertides en el dia a dia de Tavernes” afirma el portaveu popular Manolo Vidal.

Els populars demanen que s'acaben les obres d'una vegada “en la passada legislatura, i inclús en l'anterior, es treball molt dur per a iniciar les obres d'este parc. Vam haver de superar desafeccions de barrancs, terrenys que els propietaris es negaven a vendre i la temuda crisi que va frenar l'ajuda destinada a este parc. Encara així vam voler des del PP, i tota la corporació de l'època, que s'iniciara la primera fase per a donar a la zona un espai d'oci. Les obres van canviar d'adjudicatària per problemes econòmiques de la primera empresa concessionària i després de superar tots els obstacles, ara que queda la fase més fàcil que és rematar les obres, veiem un desinterés total del govern de Juan per acabar-les” indica Vidal.

El PP espera que el tripartit no aplique el rodillo en esta obra i es done pressa a inaugurar-la “esperem que no passe amb altres projectes del PP com l'escola infantil de la platja, la futura depuradora, les noves dependències de Càritas Creu Roja, el Punt d'Encontre Jove i tantes altres que el Tripartit va eliminar o va paralitzar per a intentar acabar amb bons projectes que tenia el PP. No entenem com encara seguixen les obres del Parc del Cantalot i no estan inaugurades No entén el Tripartit que el fet de retardar una inauguració només perjudica els veïns que no poden usar este parc i no servix per a fer oblidar que és una obra promoguda per l'anterior govern?”.

El grup popular espera que l'executiu canvie d'actitud i inaugure el parc perquè tots podem disfrutar d'ell “han sigut molts anys d'espera per a tindre esta zona lúdica i mereixem poder disposar d'ella. El PP va iniciar les obres i no té cap sentit que estiguen més d'un any en l'equip de govern per a obrir al públic este parc” indica Vidal .

Els populars recorden que el parc va ser possible gràcies als vots del PP, mentres que el Bloc es va oposar a la sol·licitud d'un préstec per a poder iniciar esta zona d'oci tan demandada pels veïns en generalment i especialment la gent que viu prop d'esta zona.


9 comentarios:

  1. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes28 de mayo de 2012, 23:55

    Però , de veritat ens podem permetre ara un projecte com eixe ?

    ResponderEliminar
  2. Alli està tot vallat, els columpios sense utilitzar, els aparells de gimnasia per a majors sense desempaquetar i les faroles enxufades.

    Quin motiu hi ha per a no obrir a la gent del poble?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perquè l'obra encara no estava recepcionada per l'Ajuntament. Xe, quina quantitat de desconeixement hi ha de les coses i mira que els agrada a alguns obrir la boca.

      Es fa l'obra i fins que no passe todes les revisions dels teècnics municipals, l'ajuntament no la recepciona. Com els pisos, si no han passat la revisio no pots viure.

      Eliminar
  3. Ai que bo mare, que el PP va iniciar el Parc del Cantalot! I damunt s'ho creureu

    ResponderEliminar
  4. ENRIQUE unpark aquesta zona no mou merisem pero al passeig colon y altres plaçetes devant del bar dels pares del nou consejal ahi si lo faça falta

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes30 de mayo de 2012, 23:14

      No es ni de sombra la mateixa quantitat d'inversió, menys demagogia.

      Eliminar
  5. Pq no ens explica Manolo alguna cosa de Bancaja? Com a membre del PP també te obligació a donar-nos explicacions als vallers...

    ResponderEliminar
  6. Ja està tot arreglat.
    La pajara ha dit que ja està tot perfecte.
    Si no arriba a fer la denuncia el PP el parc continuaria tancat als veins.
    Gracies PP

    ResponderEliminar
  7. O siga que el dilluns 28 el ventilador anuncia que no esta obert i tot està arreglat el dijous i es graciea a això.
    I damunt es creureu que una obra s'acaba, es certifica, es preparen els papers per a firmar tecnics i empresa, es recepciona i s'acaba tot en tres dies? I perquè ho digueu vosaltres?
    Ací dona la impressió que algu diu la noticia un parell de dies abans que es produesca i després diu que s'ha arreglat gracies a ells.
    Menuda "pajara" es la que porten alguns!

    Ale, aneu digueu que no hi ha circumval·lació, ni pla del Riu Vaca a vore si ho arreglen en tres dies.
    Com diu la pajara: els vallers no som tontos.

    ResponderEliminar