jueves, 31 de mayo de 2012

L'AJUNTAMENT RECOLZA LES FALLES?

Les falles estan que trauen fum amb el govern del Tripartit, i no perque siga hora de cremar cap falla, si no perque desde que ha entrar el nou govern no han fet mes que donar-los “palos” i ni una molleta de pa.
Fa uns dies la premsa comunicava la dimisió del que era president de la Junta Local. Entre els seus motius, segons deia la premsa, estava la falta de suport de les falles i la impossibilitat de seguir fent els mateixos actes amb una retallada del 20% en l’ajuda que rep la Junta Local. De 20.000 euros han baixat a 16.000 euros i Tavernes s’ha quedat sense cort d’honor.
En la cavalcada de reis ja es va contractar a una empresa de fora perque fera una bona cavalcada i els fallers del poble quedaren de “relleno”. Un de fora es va endur els Diners i el mèrit, mentre que els d’ací van salvar els mobles donant-li volum a la cavalcada i damunt no els ho van agriar en res.
Ara trobem que este mes les falles faran dos obres de teatre a Tavernes i el tripartit no ha considerat oportú incloure estes obres en la programació de juny.
No patiu que el Ventilador informarà d’estos actes censurats en la programació cultural. Este diumenge, 3 de juny, la falla Portal fa teatre infantil i un musical a les 18:30 hores en la casa de la cultura. L’entrada costarà 5 euros per adults i 2’5 euros pels infantils.

4 comentarios:

  1. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes31 de mayo de 2012, 15:17

    Aixó en tot cas eu deuen de dir elles, no nosaltres.

    ResponderEliminar
  2. També, els que no siguen fallers també poden dir que així i tot tenen molts / massa diners en subvencions, més tot el que no paguen: tallat de carrers i ocupació de via pública i del poliesportiu, horaris de festa per damunt dels legals, xiringuitos i quiosquets de menjar i begudes sense permis, locals i casals sense alta d'activitats, ocupació a l'estiu del cine Olimpo a la platja...
    També deurien fer-se públics éste i tots els demés convenis de les subvencions que ixquen del consistori, dons no sabem a quines claúsules estan obligats cadascú. Per això existeix web municipal, internet i ordinadors.
    No es que vullga clavar-me amb les falles, elles diran la seua vessant cultural, a més de la festiva, però caldria vore la repercusió real al poble i comparar-ho amb altres events culturals o socials com creu roja, societat musical, clubs esportius, per vore si estan ben subvencionats o no. Altra cosa és el nombre de vots representen, però com que jo no soc polític, això no entre a valorar-ho.

    ResponderEliminar
  3. Jo li faig la pregunta al ventilador a vore si me la contesta:
    Les falles volem tindre una Junta Local?
    Segur que la resposta la sabràs si coneixes que les falles no aportem ni un euro al seu manteniment i pressupost i tot ix de l'Ajuntament. Som les falles els primers que no volem Junta Local.

    ResponderEliminar
  4. Canvi de lletra mínim, canvi de significat5 de junio de 2012, 8:03

    ... És que les Falles han de recolzar-se en elles mateixes, no en els meus diners. Els meus euros per al poliesportiu municipal, la Casa del Cultura, l'EPA, etc. Que siguem vallers no vol dir que siguem fallers.

    ResponderEliminar