lunes, 14 de mayo de 2012

VEUS COM DINERS HI HA PEL QUE ES VOL!

30.000 euros en columpios! i diuen que no hi ha diners? Que m'ho expliquen!
Hem llegit en un diari que Tavernes s'ha gastat 30.000 euros posant columpios en el Passeig Colon i en el carrer Metge Grau. Ens pareix perfecte que posen els columpios que es consideren, millor pels nanos, però que no ens venguen la moto amb la cançoneta de que no hi ha diners.
S'han retallat a les falles, a l'esport, a las associacions i agafa el tripartit i fa uns columpios en la zona del carrer Metge Grau! Incomprensible. El funcionaris cobrant la nómina dies tard, les associacions patint retallades i ara van i posen uns columpios en una plaça que està a pocs metres del columpios de la casa de la cultura i del Passeig del País Valencià, perque? Qui demanava això?
El veïnat no està massa content, perque per on han posat els columpios passen cotxes. Ara, algun veí tal vegada sí que estiga content. Cal governar per a tots (associacions, veïns...) i no per a uns pocs.
No hi ha diners per posar en marxa la guarderia de la mar però si per a fer columpios en el carrer Metge Grau, no hi ha diners per al Sindicat de Regs però si per a fer columpios...Ai mare!

14 comentarios:

  1. No es canseu de dir favades?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vosaltres si que s'haveu engrunsat! Passeu el corrector. COLLONS!!!!

      Eliminar
  2. Quant digueu " Algun veí tal vegada sí que estiga content...", es referiu a algún en concret ?

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  4. No són tant favades!!
    És veritat que el govern actual, tot i la crisi, no estan retallant en tot per igual, a alguns estan retallant en excés i a altres no s'atreveixen en llevar-los prou.
    Altra cosa és que els del color d'este blog siguen els més adeqüats de donar lliçons de gestió econòmica, vistos els resultats anteriors.
    Però com el mal ja està fet, ara només queda als qui manen, oblidar-se d'ABANS i governar millor ARA.

    ResponderEliminar
  5. Els columpios beneficien als negocis de la familia del regidor del BLOC Llacer i els columpios els instala (i els cobra) un familiar directe de la regidora de contractació del BLOC.

    Comença a vores la trama del BLOC a Tavernes.

    Aniré informant d'esta trama a poc a poc

    ResponderEliminar
  6. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique Estruch i Ferrando18 de mayo de 2012, 2:48

      A mi me han adjudicado un comentarista de La Cotorra este comentario, no se el porqué.

      Bueno sí lo se, quieren ponerme a mal con el gobierno local los radicales de extrema-izquierda o extrema-derecha, les rechincha verme igual con concejales del gobierno que con los del partido del gobierno o de la oposición, que tenga amigos en TODOS los partidos del arco municipal y extramunicipal, desde ERC o PCPE hasta el PP, no les entra en su radical poca mollera.

      Eliminar
    2. Enrique Estruch, editor de Quadern de Reflexions18 de mayo de 2012, 3:37

      Podría decir que no sé como, pero sí se como, alguien, que ha abusado de mi confianza, pues tiene mis claves, las ha usado para escribir este comentario, por lo que, por omisión, asuma la responsabilidad.

      Pero que quede claro que yo no lo ha escrito, pues ese "cierto concejal" para mi es de los que más trabaja, y por ello me merece el máximo respeto.

      Y yo a las personas que respeto no las ataco, me callo lo que pueda pensar si actúan mal, o se lo digo a la cara, con nombres y apellidos .

      De hecho, como lo tengo localizable, le voy a llamar para aclarárselo, pues el otro dia su novia me dijo que bien que le atacaba, lo que me extraño, pues a mi no me constaba haber hablado ni bien ni mal de él.

      Ahora ya se porqué es y voy a cambiar de inmediato las calves.

      Eliminar
  7. TRAMA eu esperem en ansia.

    ResponderEliminar
  8. Redeu Robinjut i tu donant-li color al drap!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És que el drap és del color que és, i el veuen tots al poble.
      I de draps bruts sempre hi han molts al poble, el que passa és que ací tenim el vici de que quan un mana, mai el veu. I damunt les panxesagraides també els agarra la mateixa ceguera (i n'hi han de tots els partits).

      Eliminar
  9. Sr. Administrador, parlant d'escoleta, diu un pardalet pel poble que una empresa local d'una guarderia que en principi no s'havia oferit a concursar per l'escola d'estiu ha estat presentada per la regidoria de contractació.
    Coincideix que l'home d'una de les sòcies de la empresa està afiliat al Bloc.
    De quin partit és la regidora de contractació?
    Voleu més Chofres i Nyaus?

    ResponderEliminar
  10. Enrique Estruch i Ferrando18 de mayo de 2012, 7:11

    Senyor Administrador del Blog, l'eliminació del comentari de les 09:03 l'ha fet jo, donat que , abusant de la meua confiança, una persona va vertir en nom del meu blog, opinions sobre un concejal, que no les fem en ningún cas nostres.

    ResponderEliminar