jueves, 10 de mayo de 2012

"TAVERNES DE LA RANTELLA"

Tavernes s'ha vist empestada d'una gran quantitat de rantelles. Són moltes les zones del poble que s'han vist invadides per este insecte, que tot i no provocar res, resulta molest.
En la zona del Vergeret i el camp de futbol, la molèstia és major perque hi ha rantelles i també mosquits (que deuen ser els més picadors de la zona perque s'han berenat literalment a la gent).
La primavera té estes coses i ara farà falta prendre alguna mesura, quina? eixa és la pregunta.
La lògica demanaria que es fumigara la zona amb insistència, ara, si la cançoneta és que no hi ha diners (per a matar rantelles, perque per a altres coses sí que hi han) es podria demanar a la gent que isquera amb camises grogues i no tinguera prou fins que no s'emportara a casa tota la camisa negra plena de rantelles.
A vegades com són les coses, es van retirar abans els animals del Parc dels Vents que ara s'ha actuat contra la plaga de rantelles.
També podem quedar-nos sense fer res i segur que a l'hivern ja no estan ni les rantelles ni els mosquits.

7 comentarios:

  1. Ara fumigaràn perque ho ha denunciat el ventilador però com sempre ho faràn TARD i MAL a ritme de queixes.

    El tripartit no sap on està, entre ells no es s'aclarixen i a pagar-ho el poble. Pagar-ho pel jornal que cobren i pagar-ho per la seua incompetencia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es va fumigar el primer dia de les rantelles, listo, abans inclús que ho diguera el ventilador. No s'apunteu el tanto com sempre feu.

      Eliminar
    2. En Simat el PP no fa res contra les rantelles. I en Benifairó el PSOE tampoc. Serà una conxorxa i volena aniquilar-nos amb rantelles assassines?

      Eliminar
  2. No crec que siguen precises tantes coses: ni la immensa quantitat de faltes d'ortografia que el subministrador del blog ens deleita ni la paupèrrima demagògia en què ofens als habitants de la Vall. I no diré res més, no mereixeu la pena! Cordialment: Alícia Ortells i Grau!
    Pd: des de que tinc memòria que al poble ha hagut rantelles i mosquits quan arriba la calor i les pluges, i ningú ha fet mai que jo recorde un article tan deplorable i despreciable com aquest per a "denunciar" un aconteixement natural com el que ací enuncieu i anuncieu!

    ResponderEliminar
  3. Si que es veu que molesten les rantelles per la part del poble propera al riu, perque van tindre que pujar la processó d'esta setmana fins al carrer San Benet!!
    El que hauria de contar-nos el sr. Jordi és de qué và, quan després d'endur-se tots els marmolons de l'esglesia local, encara té valor de presidir els seus actes. No anava darrere, no, al mig de la processó. I que no ens conte la flipà de dir que era en representació municipal. Que jo sàpiga estem a un estat laic i això no són cap activitats de l'Ajuntament.
    Encara el vorem amb la disfressa de la boina roja i el bastó al llom com eixien abans (conteu-li-ho, que encara és jove), i Ciara amb mantó i peineta.
    Serà qüestió de telefonar-li a Xavi Castillo per a que afegisca altre nou personatge a les seues imitacions de les properes festes del poble. :):):)

    ResponderEliminar
  4. Hi han rantelles i mosquits.

    ResponderEliminar
  5. El Ventilador ja no sap que dir. Ara va de rantelles.
    Je, je, je...Sembla ser una broma tot açò.

    ResponderEliminar