jueves, 17 de mayo de 2012

"CSI-TAVERNES: OPERACIÓN RECAUDAR"

Pensem que molts regidors del tripartit han de ser aficionats a la serie CSI, perque ara han creat una "unidad para detectar" fraus i taxes.
Deixant-nos de bromes, veiem que el tripartit ha creat una unitat per aconseguir que tots paguen els impostos i taxes. Destinaran a 4 funcionaris a estes tasques de "perseguir" el frau, les llicències d'obra i les activitats económiques.
Així que ara tindrem a quatre funcionaris dedicats a comprovar que les obres paguen el que toca i assegurar-se que no s'escapa ni un euro de les empreses i comerços.
Crida l'atenció les declaracions que fa el senyor Borràs a Levante on reconeix que no hi ha un nivell elevat de frau en Tavernes pel que fa a evadir-se de pagar taxes i assegura que l'objectiu de la unitat creada no busca recaptar més diners. Assegura que es fa per aconseguir que tots paguen i no paguen uns si i altres no.
El Ventilador pensa que no és del tot així i voreu, si es fa la unitat es recaptarà més, així de senzill. I si no hi ha un frau elevat fa falta destinar a 4 funcionaris a estes faenes? no tenen altra cosa que fer? no hi ha altres prioritats?
Tal volta faça falta fer la unitat d'inspecció de columpios posats per a vore el criteri seguit per a posar columpios i assegurar-se que tots els bars tenen dret a tindre un columpiet en la seua porta (per posar un exemple).
Si no hi havia una necessitat gran, tal i com afirma el regidor, perque es fa esta unitat? per recaptar bàsicament.
Total, que si les empreses ja estan tocades, els comerços van a redolons, ara tindrem un CSI que els mirarà amb lupa. S'haguera pogut fer esta unitat abans del Festivern perque pagaren per utilitzar sól públic en una activitat lucrativa.
Estem a favor que es perseguisca el frau, però 4 persones? no és un poc exagerat? Això dóna por. Amb un inspector d'obres i activitats no hi havia prou?

10 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando18 de mayo de 2012, 2:36

    Doncs a mi no em pareix gens mal, donat que no tinc res que amagar.

    I els que abusen, pense que son els menys per sort, per exemple en el tema de les terrasses hosteleres, pagant el lloguer per un espai inferior al que tenen realment ocupat, están fent-li la competència desleal als que sí cumplixen.

    I a més, alguns d'ells, els menys també per sort, fiquen les cadires i taules de forma que el dona fins i tot vergonya pasar per el poc espai que deixen, doncs molestes als seus clients.

    I sí, sí hi han funcionaris que ara, degut a que la faena dels seus departaments ha menguat i no fan falta però no es pots ni es deus despatxar, es poden dedicar a l'inspecció .
    No cregues que estaràn massa contents, doncs pasen a fer una faena molt desagradable, com es el cridar-li l'atenció o denunciar a algún veí del seu poble, jo no la voldría per a mi, salvo que sigues bort per naturalea.

    I que no s'emporten alguna bofetada o punyada, doncs la gent, sobre tot els jovens, a cada vegada està més desquiciada i son més intolerants, i menys educats : Sols teniu que lleir a alguns comentaristes dels blogs, que sols per signar amb el meu nom, parle de el que parle sempre troben un motiu, sense entrar a debatre siquiera el fons, per a atacar-me personalment (espere que no arriven a fer-ho físicament,passen tantes coses).

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Rei, sense acritud: t'ho has de fer mirar això teu.

      Eliminar
    2. Quina imatge tens dels jovens Enrique.
      I tu vols presentarte a les eleccions?
      Quan de desgavell dius. Primer tindries que pensar dos vegades avans d'escriure.

      Eliminar
  2. Si ja estem prou fotuts ara sols ens faltarà que vagen acaçant-nos per a traure'ns fins l'últim euros. Que bonci es tindre el jornal assegurat quan t'alces de matí i manar, no tenen ni idea de com estem passant-ho i tot es pujar-nos els impostos i fer columpios!. Voleu que vos diga on podeu anar-vos?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Res de treure els últims euros. ACABAR AMB ELS SINVERGÚENCES. Els qui paguem religiosament els nostres impostos i taxes no tenim cap por.
      ENDAVANT I ACABEM AMB ELS DEFRAUDADORS

      Eliminar
  3. Que el meu fill no té dret a tindre columpios? O es que només s'han de gastar els diners en el futbol, en el basquet i en tantes subvencions com hi ha? Fora subvencions i més servicis publics, com parcs i jardins i jocs infantils per als menuts.
    Des de luego hi ha gent per a tot, eh, anonim de les 01:02. Bon all-i-oli: jornal assegurat , com ho passen els demes, pujar impostos (el PP no els ha pujat, eh?) i ja ens diras on podem anar.

    ResponderEliminar
  4. No eu dic per dir-ho : soc administrado de finques perm això el dia a dia tracte amb un muntó de gent. I cada dia vec més desgavellats per ahí solts, i , el més greu, damnut son llicenciats superioras. I es que en este país, tots sabem de fútbol, dret i emdicina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La EMDICINA ha de ser una ciència molt difícil

      Eliminar
  5. I de llengua, Estruch, de llengua.
    Molts la trauen massa al sol.

    ResponderEliminar
  6. També, però la majoría com anónims i així pareix que els que parlem massa som els que donem la cara, en este cas el nom.

    ResponderEliminar