domingo, 6 de mayo de 2012

SEGUR QUE ÉS LA SETMANA CIUTADANA?

Hui comença a Tavernes la Setmana Ciutadana que fa l'Associació de Veïns La Valldigna. De dilluns a divendres, cada dia a les 19.30 hores, hi haurà una xarrada.
Dilluns obrirà la setmana l'alcalde i la presidenta Maria Luisa Grau. Després el president de Creu Roja de Tavernes parlarà de la interveció social de Creu Roja.
Dimarts serà novament l'alcalde qui intervinga per a parlar de l'organització administrativa de l'ajuntament.
Dimecres Encarna Faus comentarà la malaltia del Parkinson i es presentarà la coalició local contra la violència de gènere.
Dijous serà el regidor de hisenda Victor Borras el qui parle de la intervenció estatal.
Divendres estarà en la setmana ciutadana l'escriptor Rafael Chirbes i es tancarà esta setmana que es farà cada dia a la casa de la cultura.
Dit el programa, volem destacar la importància que han tingut les associacions, i més les de veïns, però pensem que el programa d'esta setmana ciutadana està un poc viciat.
De cinc dies de xarrades, en tres apareixen representants del tripartit (no sabem si l'alcalde també estarà en la cloenda i ja serien 4 dies de 5).
No estem en contra de que els representants polítics parlen, però és un poc exagerat que cada dia estiguen enmig com el dijous. Per a parlar d'organització administrativa hi ha gent en Tavernes que està més qualificada i per a parlar de tributació estatal, també hi ha tècnics més preparats que unr egidor que no porta ni un any en el seu càrrec.
Ens diran que som liantes, mals...però es que algú ho ha de dir: Esta setmana ciutadana sembla que l'ha preparat més el tripartit que la pròpia associació. No han sabut mantindre una distància que marque el carácter reivindicatiu de l'associació i es mostra una condescendència més que no una reivindicacio.
Esperem que en pròximes edicions el protagonisme el tinguen més els veïns i no els polítics, o es que no es tracta d'aixo la setmana ciutadana?

18 comentarios:

  1. Jo no posse ni possaré mai en la vida en ducte la imparcialitat de María Lluisa i la seua xunta, sobre tot perquè la conec de fa un grapat d'anys.

    Per el que em pareix escriure per dir que renoveu el blog i de molt malt gust fin i tot pensanto.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ensenya't primer a escriure perquè... buf!

      Eliminar
    2. Quants en governa la farina7 de mayo de 2012, 10:28

      Hi ha algú en el món a qui no conega EEiF?

      Eliminar
  2. El que ací hem publicat és un fet que molta gent ho ha comentat i són dates reals, de 5 ponències en 3 està el tripartit (mai havia estat tan present la política) i esperem que en pròximes edicions no passe perque sabem que l'associació fa una bona faena i no és bo per a ella que açò passe

    ResponderEliminar
  3. Totalment d'acord amb tu Ventilador.

    Les xarrades de Jordi i Borras tindrien que fer-les el Secretari i la interventora.

    Estes xarrades seran mitins en el que ells son el bons i el PP son els mals.

    ResponderEliminar
  4. Estes xarrades seran mitins en el que ells son el bons i el PP son els mals.

    Anònim de les 09:44
    T'hauries de dedicar a la bonoloto o coses semblants. Perquè amb eixes dots d'endivinació....

    ResponderEliminar
  5. Enrique Estruch i Ferrando8 de mayo de 2012, 6:34

    Sí, als intolerants que sols miren la forma i no el fons dels escrits, i que em critiquen sols per possant el meu nom , però, això sí, sempre des del covard anonimat.

    ResponderEliminar
  6. Que fort, hui ha passat el cotxe anunciant la xarrada de l'alcalde en l'associació de veïns. Gastem el cotxe per això, però no per avisar de quan venen fortes pluges. Ara vorem si també ix el cotxe per anunciar la resta de conferències, i també vorem quan retalla el tripartit a l'associació de veïns respecte a altres entitats. Estic espectant!

    ResponderEliminar
  7. Que fort! Es que anunciar les conferencies heu de criticar. Algu pareix que necessita anar al otorrino i igual amb les retallades del PP i Rajoy li han llevat eixa especialitat i no es podra curar la sordera.

    El cotxe ho deia ben clar:
    L'Associació de Veïns informa....

    I si no passa ni el cotxe es trenca o no es desfa l'aparell, demà i els demés eixirà el cotxe per anunciar les demes conferències. Sempre ho hem així.

    I tin ho ben present:
    L'associacio de veïns informa....

    Nosaltres informem. I estàs convidat a vindre.

    ResponderEliminar
  8. Aquest post és un insult.
    Com a soci de l'Associació de Veins em senc insultat pel Ventilador. QUINA POCA VERGONYA! Per a criticar al govern es criminalitza tot aquell que aparega al costat de l'alcalde.
    A vore si s'entereu, Jordi Juan, potser el considereu el vostre enemic, però també és l'alcalde de tots.

    Simplement intol·lerable.

    ResponderEliminar
  9. Jo també estic esperant que publiques que l'Ajuntament no va traure el cotxe per informar de la xerrada de l'alcalde.
    Va ser l'associació i així ho diu el cotxe:
    L'associació informa....
    I ho fa tots els dies i amb tots els actes que ha fet, no enguany sino sempre. Sempre han tret el cotxe i paguen el cotxe per informar dels actes.
    Però com que vos pillen en pecat, vull dir en mentires, no publiqueu les aclaracions.

    ResponderEliminar
  10. La verdad es que la exposición de Borrás ha sido muy buena por su claridad, pero ha aprovechado para atacar la política nacional del PP y alabar lo bien que ellos lo están haciendo, se olía un tufillo filosocialista.

    ResponderEliminar
  11. A mi no me parece así. Ha sido bastante neutral y no ha atacado a nadie. Eso sí, ha dicho lo que para él estaba bien y así lo ha repetido muchas veces: para mi, creo yo...
    Nunca ha dicho nada del PP ni PSOE ni ningún partido y ni los ha nombrado.
    Y no olvidemos que el tema tratado era como interviene la economia del gobierno de la nacion en la economia municipal, con lo cual daba para mucho si se queria criticar.
    Muy, muy lejos de lo que veíamos hace unos meses decir a los miembros del PP sobre el gobierno de Zapatero.

    ResponderEliminar
  12. Diuen que molt poca gent a l'acte amb Víctor. Serà perque el seu partit no arrastra massa en el poble o perque la gent ho veu tan negre tot que no confia ja en els polítics i la seua gestió econòmica?
    Amb Jordi dien que estava plé, amb la xarrada sobre organització administrativa. Trobe més interesant el problema del tema econòmic, no sé... Altra cosa és que la gent vaja a escoltar possibles solucions o a pegar la cabotà.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No sé per què parles... Tu no estaves.

      Eliminar
    2. I tú que saps?
      Et quedaràs amb les ganes, però abans aclarir-te que encara que no estiga als llocs, m'entere de tot, tinc molts bons contactes. Ah, sí, no m'en recordava, també dir que visc al poble, i açò no és precisament N.Y.
      No sé de qué tens més malicsia, de creure que no estava o de que tinga raó, socio-listo!

      Eliminar
    3. Puuuffff vas més perdut que un skin-head en una manifestació antifeixista. Ara tens contactes?? No els has tingut mai. Malícia jo? Ja veig com escrius, es veu que te l'has quedat tota... Mira a vore si ho superes, sinó caldrà que t'ho faces mirar, una pena que el progressisme t'haja perdut.

      Eliminar
  13. Al menos un tercio de los asitentes eran familiares suyos : su padre, madre, primo hermano, una tía , un sobrino, su hermana ... y sí, en comparación con el resto de días, eran pocos los asistentes.

    ResponderEliminar