lunes, 7 de mayo de 2012

MÉS D'UNA SETMANA I NO S'ACLARIX RES DE RES

Ja fa més d'una setmana des de que la regidora Pilar Altur va presentar la renuncia a la dedicació exclussiva a l'ajuntament de Tavernes per a reincorporar-se com a mestra a Catalunya i el tripartit encara no ha dit res de com es quedarà la futura dedicació a l'ajuntament.
No se sap si entrarà amb dedicació altre regidor o si es quedarà com està. En una setmana no s'ha aclarit res però sí que hi ha hagut temps per a preparar la intervenció del tripartit en la setmana ciutadana.
Pensem que els veïns tenen dret a saber com quedarà eixa dedicació i ja ha passat temps suficient per a que es diga algo. Si s'ha estat una setmana sense dedicació es pot seguir així? Qui s'encarrega dels temes que portava el regidor amb dedicació exclusiva?
Preguntes que queden sense resposta, però que són molt importants per als veïns.

11 comentarios:

  1. I el tema del pla d'ajust, s'aclarix o no s'aclarix ventilaoret?

    ResponderEliminar
  2. Hui he vist a Carmen a la una i pico i encara sen anava al ajuntament, i a les tres al cole, vosatros cregueru que te temps per a portar tres concejalíes tan importants? Podrá anar a les fires de Bilbao esta semana i atres ?
    Jo crec que está clar, deu de tindre una dedicació completa ella.

    Per cert, anava del braç del tal Estruch que comenta así, per lo que al menos amistat si quee s veritat que tenen.

    ResponderEliminar
  3. Les dedicacions total o parcials no deurien ser per als que tan sols tenen temps disponible, sino per als que saben i volen.
    La sra. Carme Canet no sé si té prou temps, però que vol dedicarse al poble està clar. Lo de que sap jo crec que sí, si bé no té perqué ser entesa en totes les àrees, tots els regidors del tripartit són nous en un govern, com ella. El que crec que passa és que li tenen mania els seus socis, per no ser prou "política", entenent l'adjectiu com a cosa negativa.

    ResponderEliminar
  4. BINGOOOOOOOOOO !!!!!! Robinjut, pleno en la última apreciación, en el de la manía, pero es por parte de sus propios colegas de partido, sobre todo el derrotado en primarias señor Borrás más la sonrisas.

    ResponderEliminar
  5. La sonrisas qui es? Pareix que es referix a algú.

    ResponderEliminar
  6. Una regidora rubia, alta, guapeta, pero seria, molt seria.

    ResponderEliminar
  7. Si Víctor és els fonaments del SOE, la sonrisas és "el pilar"? :):):)

    I CC volen que siga el sotano, no? :(:(:(

    ResponderEliminar
  8. Enrique Estruch i Ferrando12 de mayo de 2012, 9:10

    Ahir els del PP encara no sabíen res tampoc, i això que va com a punt del dia en el Pleno del Dilluns :Sobre les huit i quart es desvelarà el secret, mosquetja un poc la veritat, tant de misteri.
    Jo aposte a que li pasaràn els càrreca a Vanessa fins al fianl de curs, del que ja queda poc, i després els recuperarà Pilar.

    ResponderEliminar
  9. Ahir vaig eixir del pleno seguint sense acalrir-me, i crec que ni siquiera el mateix Alcalde, que preguntà sobre la seua mitja jornada, i el mateix Secretari Municipal, que va demanar aclaració de lo a aprovar.

    Algú eu pot explicar si eu a entés ?

    ResponderEliminar
  10. Enrique Estruch i Ferrando16 de mayo de 2012, 10:19

    Ja eu tinc clar, li eu he preguntat a Evarist Sansaloni i meu ha aclarit :En vers de mitjos o díes sencers, en endavant es torna a un sistema ja utilitzat pel PP, i que es de un percentage de dedicació (si mal no recorde, Luisa per exemple,tenía un 65%) i el sou en proporció corresponent, amb el tope de que els sous parcials totals no superarán la suma del total de lo que estàn cobrant fins araels regidpors per les 4 mitjes jornades i la jornada completa = sis mithes jornades.

    ResponderEliminar