jueves, 12 de septiembre de 2013

TOT UN DIA ESTAN TIRADES PER TERRA LES BRANQUES D'ARBRES DELS SEQUERS

Per tot el dia d'ahir trobarem als Sequers branques i més branques d'arbres per terra. Pel matí ens pensavem que eren restes de poda, però ens va sorprendre com per la nit (veieu la foto) encara estaven les branques per terra.
No era un o dos arbres, hi havia més.

Això vol dir que durant tot el dia les branques han estat tirades per terra, provocant un perill i més encara en una zona próxima a una escola.
Què costava haver-les plegat?
Ara, si té valor, el regidor de manteniment que isca al diari dient perque no s'han recollit les branques durant tot un dia. Que explique perque.
Amb el Bipartit les hores extra són per a qui vol el govern. Hi ha hores extra pel jefe de la policía, milers d'euros per cotxes de la policia, diners per cavalcades, gabinets de premsa, BIM manipulat... però no hi ha 20 euros en hores extres perque un home arreplegue les rames dels arbres i llevar un perill, una incomoditat i un atemptat a la vista.
Una mostra més que la incompetència dels nostres governants va a més amb el temps.

4 comentarios:

  1. Per a la seva informació, els treballadors de l'ajuntament no cobren les hores extra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues eso ya es el colmo del totalitarismo que se ha impuesto en Tavernes con la llegada de este alcalde.

      Eliminar
  2. Seran pa les paelles. No? Axina tambe s' eltalvien dinrers.

    ResponderEliminar
  3. Es normal que estigen les branques per terra tant de temps.
    La brigada ja te prou montan entarimats, portan cadires, llum i altres, a empreses locals,( Bars, Xiringuitos, Cafeteries) que busquen fer negoci propi.

    La questió es. Es paga per esta feina, que tan sols beneficia a determinats sectors?

    Ho ignore, ara si, si demanes tallar el carrer per obrar, ben caret que el costa, clar com açi no hi ha rentabilitat electoral, pues que page el pueblo.

    Jo demane que amb els meus impostos, no es subencione ninguna portada de res, a empreses que l´únic que busquen es lucrarse ells mateix. JA HI HA PROU DE POLITIQUES PARTIDISTES,O TOTS MOROS O TOTS CRISTIANS.

    Es gasten els diners dels ciutdadans, en el que volen, total no més hi ha que apagar mes bombilles, netejar menys, i sobre tot pujar els impostos.

    Res ha cambiat,desde els temps romans PAN Y CIRCO, , per a callar i contentar al pueblo llano.

    Quan acaben les festes, demanaré permis per a tallar tres carrers. La portada de trecentes cadires, dos entarimats, i llum, per a fer la festa del pito. Total, crec que no en faran pager res.





    ResponderEliminar