miércoles, 25 de septiembre de 2013

"BIPARTITO SHORE: VAMOS A CONTAR MENTIRAS TRALALA"


El PP ha demostrat que el govern de Juan ha mentit quan es va atrevir a dir que les restes que es cremaven al poligon del Golfo estaven vigilades.

El PP ha aportat unes fotos fetes a les 16 hores on es veu el foc i que ningú està cuidant-lo.

El regidors Canet i LLàcer mentiren quan afirmaren que la crema en el Golfo es feia de forma controlada.

Mentiren sabent que quan acaba la jornada laboral dels operaris de l’ajuntament, les cremes es queden sense cap vigilancia.

El PP ha tornat a denunciar que el govern de Juan seguix cremant de forma irregular a una zona industrial de propietat municipal. El Bipartit fa esta temeritat de deixar el foc sense controlar prop de naus que es poden inflamar en una zona industrial que té alt risc d’incendi.

Els populars ho diuen ben clar “és incomprensible que l’alcalde, amb l’excusa d’un estalvi econòmic, seguisca infringint la normativa que l’ajuntament on governa ha aprovat, a més de l’agravant de generar un perill innecessari”.

El PP creu que les excuses dels regidors del Bipartit no valen, i posen com a exemple que a una empresa se li denegaría el permís sino posara una depuradora que fora necessària sols per estalviar-se diners. El Bipartit fa una cosa similiar, fa una irregularitat justificant que és més barat, però com són ells qui manen no s’autodenuncien, mentre que a qualsevol altre veí l’alçarien en l’alt.

Fa més d’un any que el govern de Juan incompleix la normativa cremant en una zona industrial. Vos posem les fotos que mostren que ahir ningú estaba cuidant el foc.
 

 

2 comentarios:

  1. Yo puedo dar testimonio de otro día que también estaba el fuego sin que nadie estuviera pendiente. Fue este verano. Llegué a la estación tras haber ido a Valencia y vi una gran humareda, estuve a punto de llamar a los bomberos, pero preferí acercarme con el coche a ver qué pasaba, y pude comprobar que se estaban quemando rastrojos sin que nadie estuviera allí por si el fuego se esparcía

    ResponderEliminar
  2. L' oposició deu sol·licitar al govern que aporte un informe d'un tècnic municipal que aclarisca si l'activitat desenvolupada en aquesta parcel.la és legal o no.
    Vegent el PGOU, la normativa ambiental i sobretot que la parcel·la no té cap llicència per a desenvolupar eixa activitat, la cosa està més que clar.
    Qui serà el tècnic municipal que és jugarà el seu lloc de treball per salvar-li el cul al sr. Llàcer?

    ResponderEliminar