lunes, 23 de septiembre de 2013

EL MATEIX GOVERN LI DEMANA AL BLOC QUE ES DISCULPE PÚBLICAMENT

Fins a tal punt arriba la falta d'ètica d'alguns membres del Bloc que els seus companys de govern s'han vist obligats de demanar-los que públicament es diculpen davant la ciutat.
Els fets es remonten a la nit de les paelles, quan gent del Bloc es va atrevir a repartir l'avio de les paelles portant una camisa del Bloc.
El joves socialistes han botat i han criticat eixa desconsideració, fins al punt de demanar-li als seus companys de govern que demanen disculpes per fer un ús partidista d'un acte pagat amb diners del poble.
Mai ningú en les paelles havia abusat de repartir una cosa de l'ajuntament vestint distintius d'un partit. El Bloc s'ha atrevit a fer-ho i quedar en ridícul públicament.
Els mateixos socis de govern els criden l'atenció perque s'han passat de la ratlla.
I no val a dir que cadascú es vist com vol, perque no és així, cal vestir en consonància on es va. Si una persona va en xandall a la teua boda no està fent ús del seu dret a anar com vullga, esta faltan-te al respecte. Si vas en mono de mecànic a una discoteca no et deixaran pasar perque no vas com toca. Per les paelles, que estas representant a l'ajuntament en un event pagat per tots, no és correcte que la gent buscada pel govern faça apología del seu partit.
Esta no és la primera vegada que tenim un abús pel Bloc en este tipus de fets. Càrrecs del seu partit van a actes públics amb camises, xapes i demés fent "d'home cartell". A ulls de tots fan el ridícul, als seus ulls mostren que están encegats i radicalitzats per la política.
Esta cridà d'atenció mostra també que el PSOE ha d'anar marcant distàncies del Bloc per les pròximes eleccions. Els nacionalistes els han gastat de sacs de boxa en moltes ocasions. Les medalles pel Bloc i les bofetades pel PSOE. Això sense dubte ha desgastat als socialistes i ara han de desmarcar-se si volen eixir airosos en les pròximes eleccions que no pinten gens bé pel PSOE.
Fer de comparsa del Bloc no li ha anat gens bé i han restat molt.
Ara queda per vore si Jordi Juan demana disculpes públicament. Que no pinta massa en el seu partit ja s'ha vist, ara falta que encara que siga, per educación demane disculpes en nom del partit que representa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario