jueves, 19 de septiembre de 2013

QUINA FALTA DE PLANIFICACIÓ! ELS CONTENIDORS PERILLOSOS

Vos proposem un exemple més dels molts que trobem en falta de planificació en el govern de Juan. Si passeu pel Prado Comarcal voreu que s'han posat els contenidors de fem, paper, vidre... al cantó d'esta plaça i el carrer Joaquín Verdú.
Tots sabem que la normativa diu que no es pot aparcar en les cantonades, per la millor seguretat del trànsit. Però ens trobem com s'han deixat eixos mateixos contenidors en una cantonada molt freqüentada per gent que va al centre de salut, al col·legi o a l'escola de música.
Estos contenidors dificulten la visibilitat dels conductors que giren o dels peatons que van a peu, creant-se un perill innecessari.
La plaça és massa gran per ubicar els contenidors en un lloc més segur.
Per cert, mireu com de bruts están els voltants dels contenidors, tot gràcies a les retallades en els servicis del govern de Juan. Paguem més i ens serveixen menys.
Este no és l'únic capítol desagradable del Bipartit i els contenidors. Recordeu els contenidors que foren retirats de la plaça del Metge Grau? Era un punt verd i el govern de Juan el va desmantellar als pocs dies d'entrar. Després van posar jardineres perque no aparcaren i ja al final una zona d'estacionaments de bicis que no utilitza ningú. Després es posaren jocs infantils en una zona on entren cotxes i feren una plaça ocupada per taules de bars.

1 comentario:

  1. Per taules de bars no. Per taules de UN BAR. I... Per qué li diu tot lo poble a eixa plaça la del encarnito?

    ResponderEliminar