miércoles, 4 de septiembre de 2013

"A BUENAS HORAS MANGAS VERDES". EN SETEMBRE L'AJUNTAMENT NETEJA EL RIU

Ahir veiem una màquina pesada (no sabem si del poble o de fora) estaba treballant netejantel riu i deixant-lo més pelat que el cul d'una mona.
Ha sigut matemàtic, denunciem en el Ventilador que el riu està ple de canyes i van i netegen. haurem de denunciar-ho abans perque ja hem tingut pluges i el riu no estaba preparat. De fet estaven treballant amb fang perque encara quedaba aigua de les passades pluges.
El que no potser és que l'ajuntament netege el riu en el mes de setembre! Això tocava en agost per deixar el riu a punt per les pluges. Tranquils que en agost, si peles els marges del riu les canyes no tenen prou temps per tornar a brotar abans que passen les pluges.
Per sort ens van caure 100 litres en 4 dies i no 100 litres en 4 hores! Si arriba a ser així eixim tots en barqueta.
Hi ha que demanar responsabilitats, no es pot entendre que s'actue tan tard.
Ja es va actuar tard amb el morrut roig i moltes palmeres del poble s'han mort, fa dos anys que es deixen les canyes seques tirades al riu, el manteniment dels canals és nul, les comportes no están en condicions, la Goleta es va inundar per no tindre les comportes preparades... Massa falta de previsió i ja és hora de demanar a l'ajuntament que siga més responsable. Estem parlant de seguretat i de temes generals que haurien d'estar previstos.
Fa uns dies vos mostravem esta foto on es veien canyes al riu. Per sort no ens ha plogut massa i ha caigut amb coneixement.
I vos refresquem la memoria amb el capítol de canyes que tinguerem tirades pel riu els passats estius. Encara no han donat una explicació oficial en l'ajuntament de que va pasar per eixa gran negligencia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario