jueves, 26 de septiembre de 2013

PER SEGON ANY EL BIPARTIT TAPONA UN PAS ACCESSIBLE

Fa un any, ja comentarem al Ventilador que l'ajuntament havia tingut dies i dies un contenidor tallat el pas accessible del passatge que hi ha al carrer Nou.
Esta eixa la foto de fa un any. Ja avisarem que no era un lloc lògic per deixar el contenidor, però la sorpresa ha sigut que estes festes s'ha repetit esta acció que perjudica a la gent amb dificultat per caminar o les famílies que van amb carros per a xiquets.
Ací vos posem la foto d'enguany a festes on es talla el mateix pas accessible del passatge.
Novament s'actua sense tindre sensibilitat per la gent amb movilitat reduïda.
El Bipartit no sols ha deixat de fer obres per eliminar barreres arquitectòniques, sino que actua posant dificultats a este col·lectiu. Ningú diu res, però ací està el Ventilador per a denunciar eixes clavades de pata del Bipartit. Un burro no tropessaria dos vegades e la mateixa pedra, però el Bipartit si que tapa dos vegades el mateix pas per a gent que camina amb dificultat.

1 comentario:

  1. Molt de plan de movilitat i molt de participar en els premis Reina Sofia d'accsibilitat universal i la realitat és que l'ajuntament falla en les coses més bàsiques com esta que denuncia el Ventilador

    ResponderEliminar