lunes, 30 de septiembre de 2013

ODA A L'ALCALDE

Resulta un poc "cansino" vore com moltes vegades l'alcalde Juan tira mà de versos o poesies que algú li ha preparat. La primera vegada té el seu puntet, però després ja és massa recurrent.
Dóna igual que siga el pregó de festes, un acte protocolari o en l'últim recital de poesia fet al molí. Qualsevol excusa és bona perque l'alcalde clave la cullerà i llisca uns versos.
Ni és un gran locutor, ni té una veu superarmoniosa, però insisteix una i altra vegada en donar lliços a la gent llegint versos que li han preparat i a saber el temps que s'ha tirat preparant-los.
Ja vos diguem que una vegada té gràcies, més ja avorreix.
El dia del pregó és dia de festa o per anunciar alguna cosa nova i bona per a Tavernes. Doncs l'alcalde Juan s'arranca amb un versos que ningú va escoltar.
Enlloc d'anunciar iniciatives per a donar faena, l'alcalde Juan ens regala uns versets assajats uns moments abans.
Diumenge preparen un recital de poesia, i qui clava la cullerà? L'alcalde llegint uns versets. Si va a la presentación de la UD Tavernes es posa un xandall i avant.
Tot propaganda barata per disimular un govern que ha pujat impostos, ha retallat serveis i no fa ni inversions ni iniciatives pròpies per generar ocupació.
Nosaltres, en pla humorístic, volem dedicar uns xicotets versos a vore si en el pròxim pregó, enlloc de dir-mos que fa la ciutat de l'esport que va prometre en campanya electoral, els llig:

Un alcalde ens hem trobat,
que sense ser el més votat en ha entrat.
Llig versos sense parar,
però encara no ha fet més que retallar.
No baixa la contribució,
Ni fa cap aportació,
però eixir en fotos és la seua passió.
Pocs anuncis d'obres diu
i de la creació de faena fugiu,
vorem que ens conta ara,
després d'esta farsa,
el blog que l'acompanya de comparsa.

2 comentarios:

  1. Perfecte el verser. Educat i describint com és i que fa l'alcalde

    ResponderEliminar
  2. bravo xe, ara falta que el recite

    ResponderEliminar