martes, 17 de septiembre de 2013

EN FESTES I EL PARKING TANCAT

Estem en les festes de Tavernes i el parking segueix tancat al públic en generals per les vesprades i els caps de semana.
Dissabte teníem xarangues, pregó, bàsquet en el Passeig i el parking estaba tancat. Diumenge igual i les vesprades és imposible utilizar el parking sino tens una plaça.
El Bipartit ni s'ha plantejat ampliar l'horari presencial en el parking durant els dies festius i des de fa mig any que sols s'ofereix servei els matins de dilluns a divendres.
El caixer automàtic no funciona i per tant quan no hi ha un operari el parking està inutilitzat.
Front açò el govern de Juan sols va saber demanar 50.000 euros per canviar tot el sistema d'accés al parking. Petició que l'oposició li va denegar en no justificar clarament per a que es volien tants diners. Vos recordem que una simple barrera val 1.500 euros, que el cablejat del parking està posat i que un caixer nou no costa eixa animalada de diners que es demanaven.
Damunt el govern de Juan s'ha negat a deixar que l'oposició puga estar en la comissió que es va crear fa dos anys per a fer anar correctament el parking.
El mes passat es va saber que l'expedient d'eixa comissió del parking estaba buit, que no tenia cap documentació ni actes de reunions fetes.
Altra vegada trobem un govern que es despreocupa pel parking i que paeix que busque que funcione mal. Es poden fer moltes coses, algunes tan simples com ampliar l'horari de l'operari al parking estes festes perque funcione.
No es volen pagar hores extres a un simple peó de l'ajuntament per a fer que el parking estiga obert, però sí que el govern de Juan es gasta milers d'euros pagant al jefe de la policia una quantitat d'hores extra que superen cada mes la nòmina d'un operari de la brigada.

2 comentarios:

  1. Xe, doneu-li les claus a este home o esta dona, i que òbriga i tanque ell o ella.

    ResponderEliminar
  2. Jo vaig intentar aparcar el dia de les xarangues i... pfff missió impossible al parquing, missió impossible al centre del poble, missió impossible al vergeret (per la mascletà)... pa morir-se!

    ResponderEliminar