sábado, 28 de septiembre de 2013

SEGUIM PARLANT DELS BOUS: OLOR A PIXUM, BARRERES PER TERRA I A MADRID ES DIU UNA COSA MENTRE A TAVERNES SE'N FA ALTRA

Ja fa una semana que han acabat les festes i encara ens queden "perles" de les que parlar. Els bous serán recordats encara molts dies en el nostre poble.
Especialment els recordaran els veïns del carrer la Barca. Si teniu gust (i estómac) passeu per la vorera del sol d'este carrer i en el primer tram sentireu encara l'olor a pixat que fa, voreu el carrer tot brut encara i les palmeres plenes de terra que s'escampa per tot arreu.
Quina poca vergonya no haver netejat la zona on els animals pixaven i...
Per cert, que s'ha fet del camió de la neteja que passava arruixant els carrers? Ha sigut arribar el Bipartit i ha desaparegut, igual que la neteja a pressió que es feia en molts carrers.
Però encara hi ha més coses que recordar. Un cadafal i part de les tanques han estat dies i dies deixats en el carrer Portalet, junt el supermercat del Dia.
Si quasevol veí haguera deixat eixos trastos en el carrer l'hagueren denunciat, però l'ajuntament es permeteix botar-se la llei per a cremar en un poligon industrial, i permet que qui ells vullguen puguen deixar trastos en la via pública sense pagar ocupació i sense ser denunciats. Amb el Bipartit tenim molts exemples de la LLei de l'Embut ("lo ample pa mi i lo estret pa tu").
Però encara tenim més coses que parlar dels bous. Ara ens trobem que al congrés dels diputats arriba una iniciativa ciutadana que demanava que els bous siguen declarats Bé d'Interés Cultural i ens trobem amb la sorpresa de que Baldoví, el representant del Bloc, s'oposa a esta declaración.
Vaja que tenim a Baldoví en Madrid oposant-se als bous i a Jordi en Tavernes fent festa de bous amb diners de tots i pagnt-los el poble.
Això demostra el poc criteri del Bipartit.
Però a més a més, el bog emplomat no ha publicat la intervenció del seu Baldoví. Esta l'ha callat i ha manipulat amagant allò que no interessa. I això que per a parlar dels bous Baldoví es va posar altra camiseta, eixes que després repeteixen els afiliats del Bloc el dia de les paelles.
Insistim, manipulació al blog emplomat i altra vegada un exemple d'anar amb camises que no toquen per donar la nota i captar una atenció que les urnes no els ha donat. Que passaria si Karina o un del PP li portara una camiseta clavant-se en Jordi en el ple? Que faria? les consentiría? Segur que no.
Tornem als bous. Esperem que ens donen una explicació de perque el mateix partit diu una cosa però en fa altra.

2 comentarios:

  1. Las vallas las han quitado ya, pero he comprobado que el olor a orín sigue en la calle. Este ayuntamiento tienes el pueblo más sucio y abandonado que nunca

    ResponderEliminar
  2. Y las aceras de los comerciales

    ResponderEliminar