martes, 3 de septiembre de 2013

UNES FESTES DEL POBLE SENSE TRANSPARÈNCIA

Ahir el PP informava de que el govern no ha donat cap explicació de com serán les festes, i això que falten 10 dies perque comencé la setmana de festes del poble.
Es veu com el Bipartit no ha buscat el diàleg ni la transparència. El Bipartit busca una vegada més la imposició, a l'igual que ha fet en altres àrees de l'ajuntament.
El PP no veu normal que un govern en minoria no done información faltant 10 dies per a festes i no es deixe participar en el model fester al partit més votat i que més representa els veïns.
El pitjor de tot és que hui dimecres s'ha convocat una comissió informativa. Per a que? Si la programació ja està tancada i no es poden fer modificacions. Per a que informar ara que ja està tot fet? Això és una burla i demostra que la paraula "transparència" la gasta el govern de Juan per a disimiluar i quedar bé, perque en realitat el seu tarannà és ben diferent i sols busca crear malestar en l'ajuntament per a vore si així no es parla de les bestialitats que es fan sense que ningú ho sàpia (vos recordem que s'ha retallat un 96% la partida de beques municipals per material escolar i encara no s'ha donat cap explicació convincent).
Més castanyes té encara quan lliges a la premsa que el Bloc de Gandia es queixa perque a Gandia, quan falta un mes per a les festes, no s'ha convocat la comissió informativa de cultura.
A Gandia es critica i ací es fa pitjor. La comissió es concova 10 dies abans quan ja està tot fet i sense poder fer aportacions o modificacions.
Per cert, es comenta que ve Xavi Castillo, será cert? seria molt fort! Repeteixen més que l'all!

1 comentario:

  1. ¿y que pasa con los columpios, que ha sido volver a tavernes y tanto los del paseo colon (frente a restaurante chino) como los que hay detras de la "piscina cubierta", todavia no han sido repuestos, y algunos llevan mas de 1 mes desaparecidos?

    ResponderEliminar