sábado, 7 de septiembre de 2013

EL GOVERN DE JUAN DIU FALSETATS

Ahir publicavem que el PP denunciava que l'ajuntament estaba cremant en un poligon industrial i prop de fabriques sense cap permís ni mesura de seguretat. Un gest més del Bipartit de donar fum i no llum.
Ara hui en la prensa trobem una mala justificació de l'ajuntament, i la veritat és que enlloc d'aclarir els fets no a fet més que tirar gasolina al foc, perque el govern ha dit una mentida i ben grossa.
El Bipartit ha dit que quan crema no hi ha perill perque dos operaris están allí amb mànegues d'aigua per si el foc es descontrola.
Ací vos posem dos fotos fetes en juliol on no es veu a ningú i el foc cremant. Les fotos les ferem i ens les guardarem per si de cas i ara han servit per mostrar una mentira, una manipulació, del Bipartit.
On estan ací les mesures de seguretat? I les mànegues d'aigua? Per que la foto es de vesprada i el foc encara està viu.
Ara quina explicació donara el govern per haver mentit?
Tirar la culpa als demés per voler justificar-se en allò que no té justificació?
Ara diran que abans es pagava la retirada de les podes i que s'estalvien diners. Però això no és cert. La retirada de la poda s'ha de fer com marca la llei, i no en qualsevol camp. A més a més, les hores dels operaris municipals, el camió i tot el que fa falta també li costa diners a l'ajuntament en nòmines i materials.
Fins a la pota l'ha clavat el govern! Les mentires tenen les pates curtes.

2 comentarios:

  1. Seguiu aixi. No li passeu ni una a este desgovern. Que s'enteren que ja no ens creguem res del que diuen.

    ResponderEliminar
  2. El que no poden fer es saltar-se el PGOU a la torera, quan han de ser els primers ha cumplir-la.

    ResponderEliminar