lunes, 9 de septiembre de 2013

NO ES POT CREMAR EN SÒL INDUSTRIAL SEGONS EL PLA GENERAL DE TAVERNES

Seguim parlant del tema de que l'ajuntament està fent cremes de restes de poda en el poligon del Golfo. Podem parlar de que es tracta d'una activitat il·legal i no pot estar justificada.
El Bipartit intenta justificar-se parlant d'un estalvi econòmic, però això no val i menys per a un Ajuntament que fa pasar a tots per l'aro si volen obrir un negoci o construir-se una casa.
Una vegada més trobem un cas de com el Bloc utilitzar al PSOE per a salvar-se ells i fe carregar-los amb un problema.
Hem estat mirant i hem trobat 
la normativa del Pla General que diu així:
 NORMA 14.- LÍMITS A LES CONDICIONS DE FUNCIONAMENT DE LES ACTIVITATS.
Apartat 1. FOC O EXPLOSIÓ.
Totes les activitats que en el seu procés de producció o emmagatzematge incloguen matèries
inflamables o explosives, s'instal·laran amb els sistemes de seguretat adequats que eviten la possibilitat de foc o explosió, així com els materials adients necessaris per a combatre'l en casos
fortuïts. No podran cremar-se, en cap concepte, deixalles o materials a l'aire lliure.
 
Vist açò, seguim parlant de com el regidor Josep LLàcer inventava situacions i afirmava a a prensa que amb la denuncia del PP de fer cremes al poligon s'atacava als treballadors de l'ajuntament.
Això és fals. Si repasseu la nota que enviava el PP fa uns dies (la podeu trovar en este blog) voreu com es diu que s'han vist a treballadors amb mànegues d'aigua, però també s'han vist cremes sense ningú mirant. És ben fácil, els treballadors cuiden del foc, però la seua jornada s'acaba i no els deixen fer hores extra, així que de vesprada encara es pot vore fum al poligon. Qui ho fa mal? El treballador que és un manat o el regidor que mana? Clarament el polític.
LLàcer diu que s'estalvien diners perque abans la crema la feia una empresa que costava diners.
Altra vegada trobem una afirmació amb mitges veritats. Clar està que qualsevol empresa si treballa ha de cobrar, però també és cert que els treballs de crema tenen un cost per a l'ajuntament.
Encara que no hi haja factura hem de vore quant homes i quantes hores s'utilitzen per cremar les restes. Cal vore si s'utilitzen camions per transportar les restes, qui cost tenen. També què val adequar el solar. Quin manteniment del solar es fa? Són dades que LLàcer no diu però que també li costen a l'ajuntament.
Quan parla d'esport, el mateix regidor li diu als clubs que els ha retallat però que hi ha una despesa de 100.000 euros en instal·lacions esportives i el seu manteniment.
En este cas perque no trau els números i ho diu tot? Per que no convé?
Per tant trobem dos falsetats:
La primera la va dir el PSOE en afirmar que sempre que es cremava hi havia algú cuidant el foc. És fals perque ja hem aportat dos fotos en l'anterior article que demostren que per la vesprada no hi havia ningú.
La segona ve del Bloc. És una mitja veritat. Es diu que s'estalvien diners però no es parla del que li costa ara a l'ajuntament.
Així doncs tenim una il·legalitat feta per l'ajuntament i dos falsetats dites pel govern.

1 comentario:

  1. Que te que fer ara l'ajuntament? Autodenunciarse?
    Si el que ha cremat en el poligon haguera segut un particular segur que l'hagueren fet ben denunciat.
    La llei de l'embut del bipartit. LAMENTABLE.

    ResponderEliminar