sábado, 14 de septiembre de 2013

A LES FESTES ARRIBEM MAL I TARD

Les festes ja són una realitat i trobem situacions que es podrien millorar i no es fan per una mala planificació dels governants.
Ahir era quasi imposible saber quins carrers engalanats es tallaran hui. Trobaves alguna tanca (feta pols) en un encreuament de quatre carrers arrimada a la vorera i entorpint el pas i tu havies de deduir quin dels carrers anava a tallar-se.
El llibre de festes cada vegada es reparteix més tard i la gent el disfruta menys. Els anunciants fugen espantats perque creuen que són massa pocs dies de llibre al preu que va la publicitat. No entenem perque el llibre està tan tard al carrer, és una falta total de palnificació política.
Damunt encara no s'han vist els fullets de mà que tenien la programació. Esperem que no se'ls haja ocurrit suprimir els programes de mà pel BIM que feren i que és una clara manipulació. Els llibrets de mà són per a dur-los a la cartera o al bolso i el BIM és per posar-lo en la gabia del periquito o la cotorra perque l'animalet no embrute tant. Més val gastar el BIM en la gabia que no portar-lo en la cartera, perque sino no la podràs tancar o guardar a ala butxaca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario