martes, 3 de septiembre de 2013

TAVERNES COMENÇA EL CURS AMB UNA RETALLADA DEL 96% DEL GOVERN DE JUAN EN BEQUES PER MATERIAL ESCOLAR


A les portes de l’inici del nou curs escolar, ens trobem que a Tavernes el govern del Bloc i el PSOE ha fet una retallada del 96% a la partida de beques per material escolar.

L’alcalde va llevar diners d’esta partida per a destinar-los a altres menesters i va prometre reposar els diners pel material escolar, però el curs ja va a començar i el govern de Juan no ha complit la seua promesa.

La regidora Karina Vercher ha denunciat eixe incompliment. En material escolar hi havia destinats 25.000 euros als que el Bipartit li ha pegat una retallada del 96%. La decisió del Bipartit pot deixar sense ajuda pel material escolar a més de 200 xiquets.

En pocs mesos el govern de Juan no ha fet res perque vora 100 xiquets tingueren beques al menjador escolar d’estiu i sols va donar 11 de les 143 ajudes que ell mateix va demanar. Ara ens sorpren llevant ajudes al material escolar. No han tingut cap previsió ni interés en recuperar les ajudes al material escolar. Com a molt es podria fer una modificació de crèdit en el ple d’octubre i ja s’arribaria tard a donar les beques perque el curs estaría iniciat.

Després ens trobem en un govern local que s’ompli la boca dient que ajuda a l’escola, que defensa la justicia social. Però ens trobem davant un alcalde que ha permés donar insuficients beques del menjador d’estiu, que ha retallat un 96% l’ajuda a material escolar, que no vol obrir l’escoleta de la platja, mentre contracta macrocavalcades i actuacions nacionalistes amb diners de tots.

És curiós que es pinte de blanc una paret d’un col·legi i el Bipartit fa una nota de premsa, però retalla el 96% de les ajudes a material escolar i no diu res. Eixa és la funció que el Bipartit fa del gabinet de premsa. És un element de manipulació i no d’informació lliure.

Karina diu “fins ara el govern minoritari de socialistes i nacionalistes no ha presentat cap modificació de crèdit per a recuperar eixa partida, i per tant no es podrá atendre a les famílies que necessiten ajuda per material escolar sense no haver de disminuir els diners destinats a ajudes socials”.

Karina demana que es recupere la partida de material escolar en el ple d’octubre, encara que creu provable que l’alcalde torne a vetar de forma antidemocrática l’augment en despesses socials.

La regidora progessista acusa a Jordi Juan de ser l’alcalde dels jornals indiferents a la crisi i a les retalladles socials “a mi m’ompliria de tristor ser l’alcalde de grans salaris i actuacions d’artistes afins, i passar a la història de Tavernes per deixar a desenes de xiquets sense beques del menjador i sense ajudes a material escolar”.

1 comentario: