jueves, 12 de septiembre de 2013

EL PP ES VEU OBLIGAT A ANAR A LA JUSTICIA PER FER VALDRE DRETS FONAMENTALS DELS SEUS REGIDORS QUE EL BIPARTIT HA NEGAT

El talant totalitari del govern de Juan cada vegada es veu més. Tant és així que els huit regidors del PP s'han vist obligats a interposar-li al Bipartit una demanda contenciosa-administrativa per a reclamar els seus drets com a regidors.
Tenim un govern que no deixa parlar a l'oposició en els plenaris i que ara no deixa que presenten propostes als plenaris llevant un dret constitucional i fonamental per a qualsevol regidor.
Recordeu que el PP va demanar huit punts en un ple extraordinari i el Bipartit no li va fer ni cas. De huit propostes sols en va permetre una i era la més light.
El PP volia demanar que es baixara la contribució, que es reduira el salari dels regidors, que es llevara el gabinet de prensa que fa autobombo a Juan, regular el BIM (butlletí d'informació manipulada), que l'oposició estiguera en la comissió del parking per ajudar... Tot propostes bones per a Tavernes però com venien del PP i li afectaven als interessos del Bipartit no van ser ateses per lliure decisió del'alcalde.
És molt fort que l'oposició es veja obliga a acudir als tribunals per demanar els seus drets. Estem davant el govern menys democràtic de la historia recent de Tavernes.

Ací teniu la nota del PP on anunci que a interposat una demanda al govern per vulnerar els seus drets fonamentals com a regidors.
Davant del tarannà totalitari del govern que presidix el nacionalista Jordi Juan, el Partit Popular de Tavernes no ha tingut més remei que acudir a la via judicial per a fer valdre els seus drets com a grup que forma part de la corporació de l'ajuntament de Tavernes.
Han sigut moltes les vegades que el govern en minoria de nacionalistes i socialistes coarten el dret de la resta de partits a poder participar de la vida política de Tavernes, on el Partit Popular va ser el més votat en les passades eleccions.
Valent-se d'interpretacions molt subjectives, l'alcalde Jordi Juan ha emprat tàctiques totalitàries i molt allunyades del debat polític per a evitar que els grups en l'oposició puguen exercir la seua comesa de fiscalitzar el govern i realitzar propostes.
En l'últim ple del passat mes d'agost, el govern de nacionalistes i socialistes va desestimar set punts proposats pels populars. Es tractava de peticions per a iniciar expedients i tràmits que pogueren portar un diàleg polític per a arribar a acords. Donant vanes explicacions i interpretacions clarament subjectives dels reglaments que regixen el funcionament dels ajuntaments, el bipartit de Tavernes va vetar aspectes tan importants per als ciutadans com la rebaixa de l'impost de la contribució (IBI), l'ajust dels salaris dels polítics a la realitat social del municipi o potenciar una comissió participativa de tots els grups per a traure el màxim partit al parquing que el govern té abandonat.
En anteriors plens, al seu lliure albir, l'alcalde Jordi Juan, va decidir convertir en “precs” les propostes d'incoació d'expedients que suggeria l'oposició. Donava així l'esquena al debat i s'implantava un totalitarisme basat a dir un el que li interessa, però negar la paraula a la resta.
Mai, en les repetides legislatures que l'alcaldia de Tavernes va recaure en el Partit Popular amb majoria absoluta, s'havia vetat el dret d'expressió en el ple a un regidor. Ara, en cada ple trobem a un alcalde que impedix a l'oposició expressar-se. És costum del bipartit negar la paraula a més de la mitat de l'hemicicle de Tavernes.
Davant d'eixa actitud dictatorial, manipuladora i antidemocràtica, el Partit Popular no ha tingut més remei que valdre's de l'ordenament jurídic per a denunciar que s'han negat els drets d'expressió i participació en les activitats polítiques que tenen els huit regidors populars triats democràticament pel poble de Tavernes. S'ha presentat una demanda pel contenciós administratiu en què tots els regidors del Partit Popular denuncien que han sigut vetats en els seus drets fonamentals com a regidors designats per a formar part de la corporació municipal.
Jordi Juan i el seu sequit volen aferrar-se al poder, per a res mostren un tarannà dialogant i preferixen la imposició i la confrontació al diàleg i el consens oferit pel Partit Popular . Estem, sense cap dubte, davant del govern més censor de l'època democràtica de Tavernes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario