martes, 24 de septiembre de 2013

MAI UN SILENCI HAVIA DIT TANTES COSES

Mai un silenci havia servit per a dir tantes coses. Ens referim al silenci que guarda el PSOE de Tavernes.
Els joves socialistes tiraren en cara al Bloc que aprofitara la nit de les paelles per a fer-se autobombo. Representants d'este partit s'atreviren a repartir l'avio de les paelles vestint camises nacionalistes.
Els joves socialistes demanaren al Bloc que es disculpara públicament per aprofitar-se d'un acte pagat per tots er a fer-se autopropaganda.
La demanda dels joves del PSOE no s'ha vist respatllada pel seu propi partit. Els "majors" del partit han callat i no els han fet costat.
Que vol dir eixe silenci del PSOE?
Les interpretaciones poden ser moltes:
-Els majors del PSOE passen del que diguen els joves.
-El PSOE a està molt dividit i cada facció fa la guerra pel seu costat.
-Els joves són els únics que s'atrevixen a plantar cara al Bloc, i no miren que siguen socis de govern per a tirar-los en cara un gest gens ètic.
-Els regidors del PSOE callen i fan el buit als seus companys de partit per a no enemistar-se amb els socis de govern.
-Els regidors del PSOE utilitzen els joves per recriminar al Bloc i així anar distanciant-se dels nacionalistes per les pròximes eleccions
I encara cabien més interpretacions, perque com hem dit, mai un silenci havia dit tant en la política local.
I mentre el Bloc no es disculpa i larrogància cada vegada es fa més patent en el partit que ens governa. El PSOE s'ha convertit en un acompanyant i s'ha ressignat a ser una força política secundària a Tavernes.
Que penseu vosaltres?

6 comentarios:

  1. Un silenci molt cobard i traidor el de Borràs.

    ResponderEliminar
  2. No? Si veieres la meua dona quan després d'una nit de festa amb els amics m'espera de braços encreuats a la porta de casa... Això sí que són silencis eloqüents.

    ResponderEliminar
  3. Que aneu al rebufo del blog d, Estruch ?

    ResponderEliminar
  4. El sou de Borrás es molt bo. Segur que pensa que no val la pena enemistar-se en el bloc i posar en perill el sou. Les próximes eleccions?
    Deu provirà. Però de moment te un bon sou i ja passarà la tempèsta. Els joves que diguen el que vullguen ja es calmaran i mentres a cobrar tots els mesos. Grouxo Marx deia: "estos son mis principios, si no le gustan tengo otros". Victor Borrás no te principis, ni estos ni altres. Però no sols hi ha que parlar de Borrás, on estan els altres regidors del Psoe?
    Pasaran a la història com les tres persones que van portar al Psoe al fons del mar. I ningú reacciona, ni regidors ni viejas glorias del partit, tan sols els joves.

    ResponderEliminar
  5. I el silenci del Joves Socialistes?
    Han fet el comunicat i res més han dit.
    Els han dit que calladets estàn més guapets i més guapetes?
    Al final resultarà que en el PSOE de Tavernes també mana el BLOC.

    ResponderEliminar
  6. No és la primera vegada que algú del Bloc va amb les camisetes fent el show en llocs que no toca. Això no és cap dret, és senzillament fer el ridícul

    ResponderEliminar