viernes, 6 de septiembre de 2013

L'AJUNTAMENT CREMA LLENYA EN MIG D'UN POLÍGON "DONEN FUM I NO LLUM"

El PP ha fet esta nota denunciant que el govern fa cremes de llenya en sòl industrial. Esta és la nota:

El PP de Tavernes vol denunciar que el govern del senyor Jordi Juan està utilitzant un solar urbà de propietat municipal, situat en el polígon industrial del Golfo pròxim a l'estació de trens, per a depositar i cremar branques, llenya, restolls o, com ja hem denunciat en anteriors ocasions, material procedent del cementeri com a corones mortuòries o restes de taüts. Creiem que és un perill depositar i cremar este tipus de materials en un solar urbà. I si, a més, el solar està junt amb una empresa que utilitza material inflamable o prop una altra empresa que utilitza el paper com a matèria primera el perill és molt major. Desconeixem les mesures de seguretat i vigilància que el govern local té en este solar en què du a terme les cremes. Nosaltres hem vist treballadors de l'ajuntament vigilant la crema i proveïts de mànegues d'aigua, hem vist depòsits d'aigua en el solar, però lamentablement també hem vist fum i foc en eixa parcel·la quan no hi havia ningú vigilant. Creiem que l'ús que l'Ajuntament de Tavernes està donant-li a eixe solar municipal no està permés en el polígon industrial en què està situat i, per això, demanem al senyor Juan que informe, a nosaltres i als veïns de Tavernes, si l'activitat de depòsit i cremes que esta realitzant l'Ajuntament en eixe solar municipal té totes les llicències, permisos i mesures de seguretat necessàries. Opinem que en cap concepte han de fer-se cremes a l'aire lliure en sòl urbà i per això no ens pareix bé que l'Ajuntament ho vaja fent habitualment en un solar de la seua propietat. L'Ajuntament és el primer que ha de complir les normes i extremar les mesures de seguretat però en este cas l'Ajuntament no és un exemple que s'ha de seguir. Com diem a Tavernes: "en lloc de donar llum donen fum" i mai millor dit.
 
Ací están les fotos que ho demostren.
Vos posem ací altres fotos que mostren com el govern de Jordi Juan ha utilitzat este solar per a fer coses com cremar les restes del cementeri

 

2 comentarios:

  1. Bajo ningún concepto podrán quemarse desperdicios o materiales al aire libre.

    Lo dice bien claro el Apartado 1ª de la Norma 14 del Plan General

    Norma 14 Límites a las condiciones de funcionamiento de las actividades.
    Apartado 1. Fuego o explosión.
    Todas las actividades que en su proceso de producción o almacenaje incluyan materias inflaamables o explosivas se instalarán con los sistemas de seguridad adecuados, que eviten la posibilidad de fuego o explosión, así como los materiales adecuados necesarios para combatirlo en casos fortuitos. Bajo ningún concepto podrán quemarse desperdicios o materiales al aire libre.

    ResponderEliminar
  2. A que espera el PP para denunciarlos ante el mismo ayuntamiento?

    ResponderEliminar