lunes, 16 de septiembre de 2013

HUI ÉS FESTA? I DEMÀ?

Hi ha que vore com han perdut les festes del poble. Els que hui ens governen criticaven les festes quan estaven a l'oposició i ara que manen no han aportat res nou a les festes.
Si hi ha actes és perque la gent, el clubs i associacions es mouen. D'actes organitzats per l'ajuntament en tenim ben pocs. Un any més trobem que els clubs esportius fan molts actes, els veïns fan els carrers engalanats, les xarangues... Però l'ajuntament ha contractat una orquestra i poc més.
La programació de festes per a hui és patètica. Sols està la paelle de la gent major i com no hi ha actes han d'inventar-se que la inscripció per les paelles nocturnes és un acte de festes.
S'ha preferit llevar les nits de cantants locals per a projectar unes pel·lícules que no desperten massa interés.
No s'hagueren pogut fer eixes pel·lícules en la casa de la cultura? Allí hi ha projector i seria més barat. Així es podría fer alguna cosa a la Plaça.
Això seria calfar-se el cap i el Bipartit té molt caps pensant però les conclussions no són massa bones pel poble.

3 comentarios:

  1. Perdona que vos contradiga però les pel·lícules SÍ que desperten interés. Estem molt agraïts en què hi haja oferta CULTURAL en aquest poble, a la qual cosa ens tenien poc acostumbrats.

    ResponderEliminar
  2. El tema de les pel.lícules esta genial, es alguna cosa diferent (encara que jo no vatja a voreu), el que si que esta mal son els bous, no entenc perque jo he de pagarlos en els meus impostos per a que 4 que els agrada sels disfruten, preferiria que ho fera un particular a la plaça i eixos diners invertirlos en altres coses.

    ResponderEliminar
  3. Anit havia a la plaça 30 persones vegent la pel·lícula. I tant que desperta interés.
    Però no havera estat més barat fer la projecció a la Casa de la Cultura. Igual de cultural interessant, i la plaça disponible per a altres actes culturals/festius.

    ResponderEliminar