miércoles, 17 de julio de 2013

SENYOR ALCALDE, NO VA A FER RES EN EL MENJADOR ESCOLAR?

No entenem com davant un tema tan greu com és deixar a 93 xiquets sense menjador en estiu li dóna tan igual al govern de Juan.
Han passat els dies i el Bipartit no mou ni un dit per a vore com pot ajudar a eixes famílies necessitades.
Vos expliquem tot el cas.La Diputació trau un programa per a donar el servei de menjador a xiquets que puguen tindre alguna mancança d'aliments per la falta de recursos.
La Diputació paga una part i els ajuntaments altra. En el programa la Diputació ja va dir ben clar que si hi havia més de 151.000 demandes es faria un sistema de repartiment de l'ajuda segons la quantitat d'habitant.
L'ajuntament de Tavernes va tardar en dir si faria el mejador o no. La pressió social va fer que diguera que si.
A Tavernes li han tocat 39 ajudes de la Diputació i va el Bipartit i en dóna sols 11. 50 són els xiquets que s'atenen al menjador.
L'ajuntament va tramitar 143 demandes del servici i ara culpa a la Diputació de que 93 xiquets es queden sense ajuda.
La culpa no la tindrà l'ajuntament de no fer la previsió correcta? Per que dóna sols 11 ajudes i critica a qui en dóna 39?
L'ajuntament és qui tramita la demanda de 143 veïns i alguna cosa haurà de fer per a tractar d'arribar als màxims xiquets.
No hi ha diners pel menjador però si pel Sete Sois, les cavalcades, festivern, postes de socorrisme que valen 40.000 euros o cotxes de la policia a 32.00 euros al mes.
I amb eixe panorama, el Bipartit s'agafarà vacances? Seran capaços?

1 comentario:

  1. Un menú escolar costa 4 €. En eixe preu un xiquet te primer plat, segon plat i postre en qualsevol escola. Ho comente, perquè em sembla vergonyós, que un Ajuntament que te un pressupost de més de 15 millions d euros, només puga aportar 44 euros diaris per ajudar a estos xiquets. Ho trobe una burla.

    On estan ara els de les cassoles i les pancantes..!!!??? Eixos que s anomenen d esquerres... diuen que si els xiquets no tenen cuberta una necessitat bàsica com és menjar, no és competència de l Ajuntament, és problema de Diputació que fa política populista. Diputació paga el menjar de 151.000 xiquets que és un esforç i, damunt, eixos d esquerres espolsant-se el problema.

    El primer responsable del benestar dels veins d un poble és el seu Ajuntament.
    La gent comprendrà si s ha de reduir la partida de festes i, segur, que l oposició votarà a favor eixa modificació de crèdit.
    Però tirant les culpes als altres passaran l estiu i no seran capaços de solucionar eixe problema que, damunt és ridícul. En menys de 20.000 € estaven les necessitats d eixos xiquets cubertes.

    ResponderEliminar