martes, 16 de julio de 2013

LA MANIPULACIÓ DEL BIPARTIT. PARLEM DE TOT MENYS DE QUE NO FAN RES PER ELLS MATEIXOS CONTRA L'ATUR. O VE DE VALÈNCIA O NO HI HA RES


És curiós com el blog del bloc ha volgut tractar la informació de la reunió que va fer el PP per oferir els detalls de les noves ajudes a l’ocupació que ha fet la Diputació i la Generalitat.

No ens extranya que se centren en que a la foto estava Karina Vercher, i  ja s’han agafat a dir barbaritats enlloc de parlar del que realment era important, que és que es va dir a la reunió.

Els cotorrins, sent mestres en la manipulació, han desviat l’atenció i han començat a dir barbaritats que ara desmuntarem ací.

Primer anem a parlar clar i a vore que es va dir en la xarrada. Nosaltres no som tan manipuladors, tal vegada siguem més clars, i per això anirem al gra. Després ja vos reproduirem la nota que ha enviat el PP sobre l’acte.

El PP, en concret Manolo Vidal i els regidors Inma Tudela i Salvador Ferrando, exposaren que la Diputació i la Generalitat han tret un pla per a crear ocupació. El Consell i la Dipu donen fins a 1.125 euros d’ajuda per a contractar a gent en l’atur durant un període mínim de 3 mesos i per 25 hores setmanals en qualsevol modalitat contractual.

Eixos diners van a tres parts iguals repartits. Una part la paga la Generalitat, altra la Diputació i la tercera els ajuntaments que vullguen.

El PP criticava que a Tavernes, amb més de 2.000 aturats, havia passat més de la meitat del període perquè l’ajuntament acceptara el pla i en govern de Juan encara no havia dit res.

Damunt, els pressupostos del dúo Juan-Borrás, no tenen cap consignació per a destinar-la a eixes ajudes a l’ocupació.

El PP demanava a Juan que es menejara i acceptara el pla. I no estigiuera assiu com fins ara ha estat.

A la reunió, estaven convidats tots els regidors. Inclòs el senyor alcalde que no es va dignar a aparèixer.  Era un gest de transparència del PP que el govern no es va atrevir a acceptar. Vos recordem que en les denominades assemblees informatives del Bipartit no es convidava al PP. Ara el PP si que ha convidat al Bipartit i el senyor Juan s’ha espantat i no ha anat, ni ell ni cap representant seu.

Qui si que va anar va ser Karina, i va deixar ben clar que l’alcalde sabia que anaven a donar-se ajudes a l’ocupació. Karina mostrava perquè li havien tombat els pressupostos al Bipartit, perquè precisament no tenien cap partida per eixa ajuda a l’ocupació.

Tal vegada el Bipartit tenia por de que li digueren a la cara que havien passat de pensar en els desocupats?

I ara el blog del bloc va i vol desviar l’atenció. Tot menys aclarir si Tavernes acceptarà el pla de la Generalitat i la Diputació per a crear treball.

Ací vos passem la nota del PP perquè tingueu tota la informació, i no sols el que els emplomats volen que es conega.

El Partit Popular de Tavernes va fer el divendres 12 de juliol una xarrada informativa, a la Casa de la Cultura, sobre les polítiques d’ocupació que està duent a terme la Diputació de València i la Generalitat Valenciana per a fomentar l’ocupació.
Entre els assistents hi havia xicotets empresaris, persones a l’atur i gent interessada en conèixer els detalls de les ajudes per a contractar nou personal en les activitats industrials, comercials i de serveis.
El programa iniciat per les institucions valencianes servix per a promoure la contractació de persones aturades per part d’empreses, mitjançant ajudes amb incentius aportats per la Generalitat, la Diputació i els ajuntament que se sumen. L’ajuda pot arribar fins els 1.125 € per persona contractada independentment de la modalitat contractual i la jornada laboral, ara bé, el contracte ha de ser de com a mínim de 3 mesos amb un mínim de 25 hores setmanals. Eixes ajudes les aportaran a parts iguals la Generalitat, la Diputació i els ajuntaments. L’ajuntament de Tavernes no ha dit per ara res sobre este pla.
Els empresaris interessats en accedir a estes ajudes, que ja estan en marxa, han d’adreçar-se als ajuntaments, i estos emetran un certificat de participació en el pla de foment per poder tindre les ajudes.
Els regidors del PP Manolo Vidal, Inma Tudela i Salva Ferrando explicaren que la xarrada intentava informar del nou programa d’incentiu de l’ocupació i que l’ajuntament de Tavernes encara no havia comunicat res sobre este pla que ja ha consumit la meitat del seu temps de vigència.
Salva Ferrando va indicar “esta reunió hauria d’haver-la fet el govern municipal, però, com que no ho ha fet, el PP vol informar a la ciutadania per afavorir que el consistori s’adherisca a este pla molt beneficiós per a empresaris i treballadors”.
Inma Tudela remarcava la necessitat d’actuar contra l’atur i Manolo Vidal explicava que el govern del Bloc-PSPV no havia consignat cap partida en els pressupostos vigents per a fomentar l’ocupació.
A l’acte va ser convidada tota la corporació municipal, des dels propis regidors del Partit Popular, passant pel govern municipal, fins la regidora no adscrita, Karina Vercher.
Sols van assistir els representants del Partit Popular i la regidora Karina Vercher, qui va remarcar que el govern de Juan sabia des de fa més d’un any que anaven a eixir les ajudes de la Generalitat a l’ocupació, i així i tot no va voler disposar cap partida municipal per a estes subvencions que arriben directament a la gent.
Els presents trobaren a faltar l’assitència de l’alcalde, que estava convidat. El Partit Popular va indicar que era un acte obert “des de l’oposició volíem donar veu al govern i per això estava convidat. Cosa que l’executiu no ha fet amb l’oposició en les reunions que convoca. Esperem que el govern local es pose ja les piles perquè el temps passa i, si ens encantem, els més de 2.000 aturats de Tavernes i les empreses no podran beneficiar-se d’este pla que dóna ajudes directes per a l’ocupació”. Cap membre del govern de Juan ha explicat quines polítiques de foment de l’ocupació pròpies estan fent-se des de l’ajuntament.
El Partit Popular ha presentat un escrit en el registre de l’ajuntament demanant al govern local que inicie els tramits per fer que estes ajudes arriben a Tavernes.

1 comentario:

  1. ventilador con forme han dit algun blogs les ajudes o els contractaments son per a gent mayor de 25 añs eixa informacio es certa

    ResponderEliminar