martes, 9 de julio de 2013

"BIPARTITO SHORE: EL BIPARTIT PAGARÀ 3.200 EUROS AL MES PER DOS COTXES DE LA POLICIA"

Amb la que està caient, amb la crisi que tenim, amb l'atur que hi ha a Tavernes, amb la falta d'inversions del Bipartit i ara ens trobem que tots els veïns pagarem 3.200 euros cada mes durant anys per dos cotxes de renting de la policia local.
Damunt eixe preu és sense opció a compra, és dir, que seran diners, molts diners, que es cremaran cada dia. Més de 100 euros al dia costaran eixos cotxets de la policia.
No entenem com en els temps que corren l'ajuntament va a fer tant de gasto. No volem que la policia vaja en bici, però tampoc cal un supercotxe per a patrullar.
La policia fins ara ha tingut Focus, Ibiza, Qashqai i mai s'han gastat tants diners com ara.
No és un caprix dels responsables de la policia? No és gastar més del que toca en dos cotxes que podrien ser més inferiors? Fa falta tant de despilfarro?
Una barbaritat més dels nostres governants

8 comentarios:

 1. Cal mencionar que es tracta d'un lloguer amb manteniment incluït. Dos cotxes fins a 60.000 kms a l'any, canvi de rodes cada 30.000 kms i amb les reparacions fetes a tallers del poble. I és per a 3 anys.

  Mireu el plec tècnic:
  http://www.tavernes.es/images/stories/Documents/Contractacio/2013/03marc/130.03%20Plec%20tecniques.pdf

  Això sí, trobe a faltar que almenys un cotxe siga híbrid.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Jo trobe a faltar un verdader tot-terreny que puga en un cas donat entrar i circular amb aigua .

   Eliminar
  2. Y porque no una tanqueta por si asaltan un banco? O un helicóptero para sobrevolar el pueblo? Venga va, no sea exagerado que son municipales y no SWATs. Protección Civil y bomberos ya tienen ese tipo de vehículos

   Eliminar
 2. I dels diners destinats a obres socials.....que? Aaaay!!! Karina t'has menjat un marro a nivell de critica social i propagandista i resulta que a la llarga TENS TOTA LA RAO

  ResponderEliminar
 3. Però algú ens pot dir quin model de coxte han comprat ? Son tot-terrenys o turismes que ho pareixen com els actuals ?

  ResponderEliminar
 4. realment que son el cotxe fantastico pa valdre 3,200 despres tocureix cualsevol cosa i tarden 2 hores en vidre

  ResponderEliminar
 5. 3200 €/mes per 36 mesos son 115.200 € per dos vehicles que després no son teus. Un cotxe per a la policia marca Nissan Qasqai amb equipament costa, si el compres, 23.000 €. En això vull dir que en 115.200 € compres 4 vehicles i sobren 23.200 € per a canviar rodes i revisions, perquè les reparacions ja entren en la garantia de 5 anys que tenen eixos vehicles. No se si es que auran comprat Mercedes de gamma alta... i després no tenen 20.000 € per a ajudar a que 100 xiquets mengen adequadament. Hi ha que ser inútils.

  ResponderEliminar
 6. Vamos por partes hunday i son los vehículos,salen más baratos a la larga ya,que esos coches estan 24 horas al dia 365 días al año en funciónamiento, además de ser el 99% de sus km en urbano y cogerlo muchas manos diferentes, ya que se han tenido comprados y salen por una pasta,por otro lado lo de que se llama a la policía y tarda dos horas en llegar mentira y menos si es una urgencia, otra cosa es alguna llamada de baja importancia y que pille una patrulla sola y haya varias llamadas, pues bien si no son Urgencias detrás del 1 el2 y en cuanto a lo de que son municipales,que tampoco es policia local la municipal hace años que no existe pero da igual sólo era como información, bien invito al anónimo que cuando se inunda algo,incendia accidente de tráfico peleas en fin pues que llame a los swats, igual con un poco de suerte hasta bienen jjjjj,protección civil si, pero son voluntarios y ellos tienen sus trabajos,por lo tanto estan cuando estan, y bomberos si,pero la policia siempre llega antes y los bomberos cubren muchos pueblos,en fin si alguno está calentito con la pl por que lo han denunciado,pues haber aparcado bien, pero no la pagues con ellos,por que ellos conducen el coche que el ayto les da, sea un bmw o un fiat, un saludo

  ResponderEliminar