miércoles, 31 de julio de 2013

NO HI HA MÉS CEC QUE QUI NO VOL VORE

Hui seguim parlant de blogs, en este cas del bloc. S'anuncia que l'ajuntament ha netejat la zona dels ullas i el Bipartit, d'una manera o altra, intenta tirar la culpa a la Diputació de que estaven plens d'herba.
En primer lloc s'ha de dir que si que és cert que l'ajuntament ha netejat els ullals amb personal que s'ha contractat gràcies a les ajudes d'administracions que no són l'ajuntament, i on mana el PP, perque el govern de Juan no s'ha gastat ni un euro encara en fer cap política pròpia d'ocupació.
Precisament es donen eixes ajudes a la contractació perque es facen faenes del tipus que s'han fet als Ullals, així que s'ha fet el que tocava i era normal.
El que no és massa normal és criticar als de fora quan els de dins fan pitjor. Precisament el Bipartit hauria de callar en temes de seguretat, netaja i manteniment, perque el poble està més abandonat que mai.
Vos posem ací dos fotos del passeig Colon. Més val que el govern de Juan arreglara sa casa abans de criticar als de fora que són els que en realitat donen les ajudes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario