lunes, 8 de julio de 2013

COM EL BIPARTIT NO FA RES CONTRA L'ATUR, L'OPOSICIÓ ES POSA MANS A L'OBRA

Mira si passa el govern de Juan de fer cap iniciativa pròpia per a crear ocupació que ha sigut l'oposició qui ha organitzat un acte informatiu per a comunicar els plans de foment de l'ocupació que ha tret la Generalitat i la Diputació.
El passotisme del Bipartit per fer alguna cosa que baixe els més de 2.000 aturats de Tavernes és total. El PP ha convocat un acte obert a la gent, als sindicats i a les empreses per tal d'informar de les ajudes que està donant la Diputació i la Generalitat per la contractació. A eixes ajudes poden sumar-se els ajuntaments.
Ens han dit que l'acte serà este divendres a la casa de la cultura, falta que ens confirmen l'hora.
La situació de Tavernes és molt preocupant, especialment perque l'ajuntament passa de fer cap política d'ocupació.
En els pressupostos de 2012 ja no hi havi consignació per estes polítiques i ara passa el mateix.
L'oposició és la que ha fet un pas endavant per posar-li les piles a Jordi Juan i vore si l'ajuntament es preocup de l'atur ja d'una.
La Generalitat ha convocat tallers d'ocupació i els ajuntaments els demanen. S'ofereix contractació, formació i salari durant un any a 30 persones. En l'època del PP van arrbar diferents tallers d'ocupació. Amb Jordi Juan cap. Ara s'ha demanat un taller i l'oposició ha votat a favor encara que ha advertit que el que ofereix el Biprtit podria ser insuficient per rebre un d'stos tallers.
Per donar els tallers es fan valoracions i entre els factors suma que l'ajuntament faça una aportació econòmica al mateix taller i que tinga auls homologades per impartir les classes del taller.
Sabeu que ha fet el Bipartit? Ha destinat sols 10.000 euros quan fins ara en els talers concedits es destinaven 50.000 euros de l'ajuntament.
Però ara resulta que pel taller també puntua que hi hagen aules homologades i Tavernes les tenia. Insistim LES TENIA (en passat) perque estaven i el Bipartit les va desmuntar per posar en el seu lloc el jutjat de pau.
Ara han oferit les aules de l'escoleta de la platja. Eixes aules no estan equipades i això farà que l'escoleta encara tarde més en obrir-se (si el Bipartit vol obrir-la alguna vegada). Tampoc han pensat que desplaçar-se a la mar potser un problema per algun dels que vagen al taller, perque el Bipartit tampoc ha fet rs per millorar el servici de bus.
Vaja que aa l'oposició informarà i obligarà al Bipartit a posar-se les piles en acció contra l'atur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario