domingo, 21 de julio de 2013

QUÈ LI PASSA A LA REGIDORIA D'ESPORTS? MASSA PASSIVITAT FRONT ELS PROBLEMES

La regidoria d'esports, i espeialment el seu regior, el senyor LLàcer, haurà de prendre Red Bull a vore si es posa les piles.
El regidor es manté passiu front els problemes que té l'esport.
Ara mateixa està en joc el torneig d'estiu de futbol-7. Fa uns anys, este torneig era tot un esdeveniment. Desenes de equips es formaven i jugaven, fins i tot es limitava la participació per organitzar millor el campionat.
Ens quedarem "flipats" quan ens digueren que enguany sols hi ha 6 equips. Hi haurà que analitzar si eixe bac del torneig és per la crisi, els preus, la perdua d'afició o el que siga, però el que està clar és que el senyor regidor s'ha quedat parat mirant com això passava i tampoc s'ha fet res per intentar reviscolar el torneig.
Però encara trobem més fets incomprensibles en l'esport. El regidor torna a estar passiu mirant com alguns clubs pugen les quotes als xiquets. Res de res fa el regidor. L'únic que ha fet ha sigut posar a gent de la seua corda en algunes directives i que ningú diga res de la retallada als clubs. La gent paga més i ningú diu res. Es va dir per l'oposició que eixes retallades eren innecessàries i ara s'ha vist. El regidor ha consentit que hi haja superàvit i els clubs estiguen ofegats pujant quotes. I tots callats i el regidor parat.
Estem segurs que abans de ls eleccions, el regidor ja farà perque es pugen les ajudes als clubs i així voler quedar bé, però mentre ha estat anys ofegant a la gent que porta els xiquets a jugar.
I si parlem d'instal·lacions sols tenim el rocòdrom. Els caps de gespa venen de la passada legislatura del PP.
Igual LLàcer comença a traure ara dades d'ajuda a l'esport, però són dades on es mira quanta gent va al futbol, els dines que es gasten en llum, conserjes, manteniment... però això a la gnt no li val si no es fan noves inversios i cada vegada és més difícil que una família puga permitir-se que els seus fills facen esport.
Per cert, al regidor ara li han pujat la seua retribució mensual, ara té noves competències en el govern de Juan. Tot un premi a la passivitat!

1 comentario:

  1. A Llàcer li han pujat el sou?? Apanyats estem... però estem acabant juliol i els xiquets sense beca per a menjar. Per a eixes coses no tenen diners, però per a pujar-se el sou sí que en tenen. I s anomenen d esquerres...!!!

    ResponderEliminar