miércoles, 31 de julio de 2013

EL BIPARTIT ES CONECTA A L'ENLLUMENAT PÚBLIC EN UNA GRAN FALTA DE PREVISIÓ

Estos dies tenim nova polémica. El govern de Juan no pega patà bona i va de lio en lio. Cada semana tenim una historieta.
Hem vist com un blog, Quadern de Reflexions, mostrava com l'ajuntament s'havia conectat de l'enllumenat públic per portar la llum a l'escoleta de la mar.
Durant més de dos anys el govern de Juan ha tingut l'escoleta tancada i es nega a utilizar-la pel que va ser construida amb diners de tots.
Ara se'ls ha ocurrit fer allí el Sete Sois, un festival que es una càrrega massa pesada. Ens costa 24.000 euros que podrien destinar-se a altres coses.
En fi, ens centrem en el tema que parlavem. L'ajuntament s'ha enganxat a l'enllumenat públic per donar-li llum a l'escoleta.
Que haguera passat si això ho fera qualsevol dels veïns? Que ens haguera caigut una bona! però el govern de Juan té carta blanca i enlloc de donar llum dóna fum.
No és gens normal fer eixe enganxe. A més a més és molt perillós perque està fet pel carrer i on qualsevol xiquet pot ficar la mà.
Evidencia una falta gran i greu de previsió en el Bipartit. Com a exemple que s'ha de donat, cal que es pose un contador i l'edifici estiga en condicions per a se utilitzat. No hi ha dret a demanar a tots fer el que toca i l'ajuntament botar-se tots els tràmits a la torera.
Qui és el responsable? Qui va a eixir donant explicacions? Ja avancem que com sempre ningú ho farà.
Es publicarà al BIM? No.
Ací teniu la foto de l'empastrà. La foto és del blog que abans hem citat.

1 comentario:

  1. Criticaren al PP per donar llum a una zona industrial, i això que hi havia un contador i cadascú pagava la seua llum. Era per ajudar a les empreses, però ara no diuen res els cotorrins? Ara s'ha conectat per fer que l'escoleta feta pel PP siga de tot menys una escoleta que és el que demana la gent de la platja.
    Tant que han criticat i ara el govern fa pitjor que abans

    ResponderEliminar