miércoles, 10 de julio de 2013

ALTRA EMPASTRÀ DEL BIPARTIT: VOLEN QUE L'ESCOLETA DE LA MAR SERVISCA PER A LES CLASSES DEL TALLER OCUPACIONAL

Este Bipartit encara no ha acabat amb una empastrà i ja s'ha clavat en altra. El recent estrenat regidor de foment, Josepp LLàcer, ha començat ja tapolant i fent-ne una bona.
Com sabeu la Generalitat ha tret taller ocupacionals per a donar faena a 30 persones durant un any i rebre a la vegada una formació. Uns 500.000 euros dóna la Generalitat per cada taller i els ajuntaments els han de demanar a vore qui dóna millors condicions.
És fàcil que molts pobles vullguen un d'eixos tallers i a Tavernes trobem que no hi havia pressupost per a demanar-los, encara que se sabia que la Generalitat anava a traure'ls.
El senyor LLàcer proposa dstinar 10.000 euros al taller (el PP en destinava 50.000 i cap ací que venien els tallers). Però ara el senyor LLàcer se li ha ocurrit proposar com a aules de formació en el taller l'escoleta de la platja.
L'escoleta està adaptada per a ser això, una escoleta. Els waters són per a xiquets de 3 anys, les instal·lacions estan pensades atenent a la llei de guarderia i són per a xiquets de fins a 3 anys, no per a homes i dones drets i fets.
Si a Taverns li donaren el taller, cosa poc probable per la falta de previsió i ganes mostrades pel Bipartit, s'imagineu a la gent anant a la mar a a classe i orinant en miniwaters?
Com va adaptar el senyor LLàcer eixa escoleta per a gent gran? Si l'adapta ja no serà bona per a l'escoleta?
Gran debut el del senyor LLàcer. No pegà patà bona. JA fa dos anys que va anunciar un pla d'emprenedors i encara no s'ha donat ni un brot. Hi hvien 46 mesures i poques han donat efecte o s'han posat en marxa. Ja va fer l'empatre de posar en munton la llenya de les paelles en la Torreta, i ara en foment està lluint-se.
Això sí, al carrer Metge Grau tenim una plaça de repicam el colze! Per que serà?

No hay comentarios:

Publicar un comentario