lunes, 22 de julio de 2013

LES AFIRMACIONS D'EUPV SÓN O NO UNA INCITACIÓ A LA VIOLÈNCIA?

Altra vegada EUPV ha donat mostres de ser un partit d'extrems. A la premsa hem vist com Eduardo Bononad ha tornat a aparéixer en la palestra política de Tavernes.
Eduardo per fi ha donat la cara. Ell ha sigut l'interlocutor de EU amb el Bipartit de Jordi Juan. Ara ha fet de portaveu a l'hora de criticar a qui va ser cap de llista del seu partit, Karina Vercher.
Eduardo no ha mirat pèl criticant a Karina i al PP, arribant a fer acusacions molt greus com és anunciar que farà escratxes a Karina si va contra el partit.
Anunciar que es faran escratxes és o no és incitar a la violència?
On vol arribar el senyor Bononad animant a perseguir a una regidora?
Pensem que si Karina ha estat expulsada d'EU Bononad ja no té res a vore amb ella.
Declaracions com estes d'EU no fan més que mostrar el talant dels que s'autonomenen d'esquerres per amagar un radicalisme.
Bononad vol fer excratxes a Karina, Jordi Juan ha sigut l'únic alcalde que no ha permés parlar en el plenari a l'oposició. Mai el PP va fer això, i Juan ja ho ha fet varies vegades en dos anys de desgovern.
EU hauria de fer una profunda reflexió. Que passa en eixe partit que no n'encerta ni una a Tavernes?Com és possible que Cándido, un home que sempre ha volgut a EU, s'isquera del partit després de tot el que va fer per ell? Com és possible que ara EU tinga problemes amb Karina?
Els dos últims caps de llista d'EU no han acabat be amb el seu partit. No tindrà la culpa la gent que vol dur el partit?
Ara que Eduardo ha eixit a la palestra podria tornar a eixir per a donar una explicació de que va passar en el se govern en la casa de la cultura que va estar paralitzada o el col·lector de Marjalets que es va cobrar al poble.
També podria dir perque quan ell governana, en proporció, hi havia més deute que quan manava el PP.Eixes explicacions Eduardo encara les té pendent amb el poble.
Menys escratxes i més autocritica és el que hauria de promoure EU.

2 comentarios:

  1. Clar que son una incitació a la violencia.

    Pensen els seus companys de tripartit el BLOC i el PSPY condemnar les declaracions dels seus companys de manifestacions o pensen deixar-ho passar.

    "Quien calla otorga" i Jordi Juan, amb el seu silenci, és cada dia més còmplice del violent exalcalde de Tavernes Eduardo Bononad.

    Al final "Dios los cria y ellos se juntan"

    ResponderEliminar
  2. EUPV ha renunciat a la seua identitat, igual que el PSOE en Tavernes, ara ballen al son del Bloc. Tot una mentida.

    ResponderEliminar