viernes, 5 de julio de 2013

PUJA PERILLOSAMENT L'ATUR A TAVERNES MENTRE EN LA SAFOR BAIXA

El mes de juny és un mes bo pel que fa a les contractacions, però la sorpresa ha sigut que en juny Tavernes té 27 aturats més que en maig.
Damunt en la comarca baixa l'atur, i a Tavernes puja, i això que ve l'estiu i el més normal seria que baixara el número de persones aturades.
En juny a Tavernes teníem 2.060 aturats, 27 més que els 2.033 que hi havia en maig. Dels aturats 1.080 són dones i 953 homes.
Esperem que en juliol, l'atur baixe, perque de moment juny ha sigut una poalada d'aigua freda per a l'ocupació.
En l'estat espanyol ha baixat l'atur, en la comunitat també, en la comarca hi ha menys aturats, però a Tavernes hi ha més gent que no té faena.
Mentre l'ajuntament es creua de braços i no fa cap política d'ocupació pròpia. Ni una acció municipal específica contra l'atur.
Els pressupostos que proposava Jordi Juan no han eixit perque precisament no tenien accions per crear treball ni la suficient dotació per a serveis socials.
Tenim un bipartit amb el jornal assegurat i que no ve les necessitats del poble.
L'atur seguix pujant i el bipartit gastant diners de tots justificant el seu govern, fent cavalcades, actes nacionalistes i poc més.

4 comentarios:

  1. Señor redactor del Ventilador, si el paro sube peligrosamente a Tavernes, como puede ser que a la safor baje???.

    Que tavernes de la valldigna no es parte de la Safor???

    Creo que cada dia que pasa se va usted mas hacia el lado del Bloc, y del independentismo.

    ResponderEliminar
  2. En Gandia y en varias poblaciones de la Safor ha descendido el paro. En Tavernes no se han tomado medidas por parte del Ayuntamiento y hay más paro. Estos son datos contrastados. No tiene nada que ver con lo que usted dice. No se de donde se saca usted que se van hacia el lado del Bloc.

    ResponderEliminar
  3. estic dacort i per una propasta deun lloc de treball per a 30 persones tenen que ser mallors de 25 añs que el menors de 25 no tenen dret a treballar

    ResponderEliminar
  4. Pues juny és un més de contratacions... Si puja l'atur apanyats estem...i damunt, per part del govern municipal hi ha molt poca iniciativa en promoure llocs de treball. Només 10.000 € per al taller ocupacional, ridicul. Per a l informe sí que hi havien 7200€... Una gestió de pena.

    ResponderEliminar