jueves, 25 de julio de 2013

LA POCA VERGONYA DEL NOSTRE GOVERN: QUAN DE LA DESGRÀCIA ES VOL FER POLITIQUEO

Que trist és que hagen mort més de 70 persones a l'accident de tren a Santiago. Molt trist.
També és trist vore com el govern no s'ha dignat ni a guardar un minut de silenci, ni a posar les banderes a mig pals, ni res de res.
Fa une setmanes el govern de Juan posava les banderes a mig pals per l'aniversari de l'accident de metro de València, polititzant una desgràcia que es va mostrar que va ser un error humà.
Ara front l'accident de tren de Santiago, encara de majors dimensions que el de València, el senyor alcalde i el seu govern no han sigut ni per baixar les banderes.
Una mostra clara que al nostre govern li importa un pepino la gràcia o la desgràcia humana, sols busca fer política barata. Si tan sensibles són amb els accidents, i ens sembla correcte, perque ni nacionalistes ni socialistes s'han recordat de Santiago?
Que trist que passen estos accidents i que trist que els nostres polítics, també els locals, juguen a fer política amb la tragèdia.

2 comentarios:

  1. Espero que solo se trate de un error, de un olvido. Pero las banderas a media asta YA POR FAVOR

    ResponderEliminar
  2. Per ahi si que no. El dol es a nivel nacional. I damunt ho portem tots als espanyols al cor. Demà vaig al poble si es de veres el que digueu , que sincerament no ho acave de creure, ho denunciaré als mitjos de comunicació i presentaré una queixa al ajuntament. Per ahi no. I per favor no politiseu les desgracies. Ni uns ni altres. I el major respecte per victimes i familiars.

    ResponderEliminar