martes, 9 de julio de 2013

EL PP CONFIRMA QUE FARÀ DIVENDRES UN ACTE PER A PARLAR DE LES INICIATIVES D'OCUPACIÓ DE LA GENRALITAT JA QUE EL GOVERN DE JUAN NO EN FA CAP

Ací està el comunicat que ha fet el PP:
 
 
El Partit Popular de Tavernes ha preparat una reunió informativa per donar a conèixer les polítiques d'ocupació que promouen la Diputació, la Generalitat i el govern de la nació. A totes aquestes polítiques d'ocupació pot adherir nostre Ajuntament.


El grup popular ha pres aquesta decisió després de veure com Jordi Juan va amb retard en accions de foment d'ocupació "el govern de Juan va a rebuf de les polítiques del PP en matèria de formació i foment d'ocupació. En el pressupost de l'any passat, que està prorrogat en el present exercici, no es va consignar ni un euro per a polítiques d'ocupació o de formació. El pressupost que va presentar el Bloc i el PSPV per 2013 tampoc tenia cap consignació per a aquestes partides, de manera que el PP i la regidora Karina Vercher votar en contra del mateix "ha declarat el portaveu popular Manolo Vidal.


El pla d'ocupació conjunt de les administracions valencianes consta de dues parts.


La primera part contemplava tallers d'ocupació que recentment ha sol · licitat l'ajuntament gràcies a que el ple va aprovar per unanimitat, però amb la negativa del govern de Juan a la nostra proposta d'augmentar l'aportació fins a 50.000 €, una modificació de crèdit per poder sol · licitar aquest ajut . "S'ha demostrat que el PP tenia raó quan votava en contra dels pressupostos presentats per Joan no incloïen cap crèdit per a polítiques d'ocupació"


La segona és una iniciativa conjunta entre Generalitat, Diputació i els ajuntaments que consisteix a finançar a parts iguals els 1.125 euros que costa cada contracte d'almenys tres mesos i de 25 hores setmanals.La manca de previsió i de sensibilitat del govern del senyor Joan en temes d'ocupació i mesures contra l'atur ha quedat de nou palesa.


El govern municipal té diners per a tota mena d'activitats propagandístiques, per a actes de caire nacionalista, per pagar informes d'advocats, per macrocabalgatas de reis, per festiverns i per moltes altres coses supèrflues "però per a foment d'ocupació i formació no té ni un euro , i això és molt greu i preocupant en moments de crisi i elevades taxes d'atur com els que estem vivint "indica el portaveu popular Manolo Vidal.Per això, el divendres el Partit Popular de Tavernes convoca una reunió, a la Casa de la Cultura de Tavernes, per informar sindicats, empresaris i veïns el pla d'ocupació dissenyat per la Diputació de València, al qual es poden sumar els ajuntaments que ho desitgin. Aquest pla facilita ajuts per a la contractació de treballadors per tal d'intentar disminuir l'elevat atur que pateix la nostra ciutat.


L'acte serà el proper divendres, 12 de juliol, a les 20 hores a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna.

2 comentarios:

  1. Molt interessant l acte... ja havia llegit alguna cosa sobre el tema, però tenia alguns dubtes i Manolo m ho va aclarar perfectament.

    ResponderEliminar