miércoles, 24 de julio de 2013

L'ALTRA CARA DE LA FIRA DE PRODUCTES VALENCIANS

Dijous l'alcalde inaugurará la Fira de Productes Valencians i segur que ix en les fotos que tant li agraden. No sabem si estarà barbut o afeitat.
Es passejarà per la fira, hi haurà dos agranadors tot el dia netejant perque tot estiga net i tot serà bonic i preciós.
Així ho dirà també el blog del bloc.
Nosaltres anem un poc més enllà i miren l'altra cara de la fira, eixa que el govern no vol que es conega tant.
Comencem per vore com des del dimarts que no es pot aparcar en la Avenida. Més de 40 places d'estacionament s'han suprimit des del dimarts per un acte que comença dijous. Anem a pensar que es deixe el dijous pel matí perque carreguen els de la fira, però no és molt exagerat llevar 40 places durant dos dies innecessaris? Com anem sobrats de parking en la Avinguda. Vo recordem que en tot l'hivern el Bipartit no s'ha preocupat pels parkings de la mar.

Parlem un poc més. La grua es va emportar 16 cotxes! Quina gràcia que li farà als veranejants vore com han d'anar a buscar el cotxe al blau de la mar.
Tenim tot l'estiu la platja més bruta que mai, i ara demà hi haurà una legió de persones netejant. Això és burlar-se de la gent.
A més a més la fira està estancada. Si llevem les paradetes locals i les de turisme ens quedem amb molt poca participació.
I ja per últim, la fira era un bon motiu per convidar a alguna autoritat en el tema agrari i sempre s'anunciava en esta fira una ajuda. L'última en temps del PP quan es va donar una ajuda pel reg de goteig. Amb el govern de Juan no hi ha hagut cap ajudeta en esta fira. Tampoc ha vingut cap autoritat de fora.

1 comentario:

  1. El blog del bloc ja ho ha publicat amb foto de qui? BINGOOOO , del Alcalde .

    També teniu ciencia infusa ? Ho dic perquè mentres el meu blog m' assabentat de l'inaguració fà unes poques hores i per mig d'invitació del secretari del Alcalde,veig que altres ja tenen deguda informació, suposse que els demés demà .

    Demà trac una editorial sobre ciencia infusa perquè es clar que hi ha gent que adivina les coses abans de suceïr ...

    ResponderEliminar